Tänään 20.06.
avoinna klo 07–21
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Kevät tuo, kevät tuo… uuden ravintolan!

Herkullisia uutisia! Ravintolavalikoimamme täydentyy, kun Kauppatorille avautuu keväällä uusi ruokaravintola Tori Steak & Pizza. Paikallisten yrittäjien pyörittämässä ravintolassa tarjolla on ruokaa ja herkkuja moneen makuun.

Pasaatiin kauppakeskukseen kuuluva ravintolarakennus Kauppatorilla saa pian tiloihinsa uuden yrittäjän. Huhtikuussa tiloihin avautuu Tori Steak & Pizza -niminen ravintola, jonka listalta löytyy makuja maailmalta – kotkalaiseen tapaan tarjoiltuna.

Ravintolan taustajoukkoihin kuuluvat Pasi Hakulin ja Kimmo Alpiranta ovat tulleet monelle tutuksi Sapokka Bar & BBQ -kesäravintolasta, ja nyt he laajentavat repertuaariaan myös Pasaatin nurkille ympärivuotisella ravintolalla.

Tori Steak & Pizzan valikoima on monipuolinen, joten sen tarjonnasta löytyy taatusti herkullisia vaihtoehtoja moneen makuun. Tarjolla tulee olemaan mm. lankkupizzaa, pihvejä sekä kahvilatuotteita. Myös lounasta on luvassa. Kesällä ravintola edustalle avautuu terassi, jossa kelpaa paistatella aurinkoisina päivinä.

Uusi ravintolatulokkaamme tulee olemaan matalan kynnyksen paikka, johon on helppo saapua – aivan kuten Pasaatiinkin. Seuraavat kuukaudet remontoimme tiloja yhdessä yrittäjien kanssa, ja kerromme tarkemman avajaispäivän sen varmistuttua.

Lämpimästi tervetuloa pasaatilaisten joukkoon, Tori Steak & Pizza!