Tänään 23.01.
avoinna klo 12–18
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Saapuminen ja pysäköinti

Tervetuloa Toriparkkiin!

Pasaatin yhteydessä sijaitsevasta Toriparkista löytyvät tilat 500 autolle ja sieltä on suora katettu yhteys kauppakeskukseen. Sisäänajo tapahtuu Kirkkokatu-Laivurinkatu -risteyksestä. Parkkihallin korkeus 2,4 metriä.

Pasaatin Toriparkissa on latauspisteet myös sähköautoille. Käytössä on 6 kpl Type 2 22kW -latauspisteitä. Käyttöohjeet löytyvät latauspisteiltä. Latauspisteet ovat maksuttomia Toriparkin asiakkaille.

Ongelmatilanteissa soita 040 7242 081 tai 050 0607 350.

Toriparkki on avoinna

Arkisin klo 7–21
Lauantaisin klo 7–18
Sunnuntaisin klo 12–18

Pysäköinti EasyPark ja ParkMan sovelluksilla

Pysäköinnin maksu on nyt entistä helpompaa! Lataa EasyPark tai ParkMan sovellus puhelimeesi ja kamerat tunnistavat kätevästi autosi rekisterikilven ajaessasi sisään! 

Parkin voi maksaa edelleen myös korttiautomaatilla. 

Hinnat

Ensimmäinen tunti 1 €,
sen jälkeen jokainen alkava 20 min 0,50 €/20 min.
Maksu korteilla, EasyPark- ja ParkMan mobiilisovelluksilla.

Parkkikortti: vain arkipäivät 55 e/kk + alv,
ma-su 65 e/kk + alv. Kysy lisää: sari.puhilas@cbre.com

Sähköautojen latauspiste

Kotkan Energian sähköautojen latausalueella on käytössä kuusi Type 2 22kW -latauspistettä. Latauspisteet ovat maksuttomia Toriparkin asiakkaille. 

Autopesu Fusha

Autopesu Fushasta saat autojen käsipesut, vahaukset, sisätilapuhdistuksen sekä renkaanvaihdot näppärästi vaikkapa ostosreissusi aikana. Löytyy Toriparkin pohjakerroksessa. Tervetuloa!

Saapuminen julkisella liikenteellä

Linja-autolla Pasaatiin

Paikallisliikenteen linja-autoilla joiden päätepysäkki on Norskankadulla, pääset Keskuskadulle, aivan Pasaatin ovelle. Myös Norskankadulta lähtevät kulkevat Pasaatin ohi pitkin Kirkkokatua.
Katso paikallisliikenteen aikataulut »

Junalla Pasaatiin

Pasaatiin pääsee näppärästi myös junalla. Juna tuo Kotkan satamaan, josta pääsee Kauppakatu pitkin aivan Pasaatin kulmille.
Katso aikataulut VR:n verkkosivustolta »

Taksilla Pasaatiin

Taksi pääsee ajamaan Pasaatoin sisäänkäyntien välittömään läheisyyteen. Kymenlaakson Taksin palvelunumero on 0100 87227 (1,25 €/puh. + 0,68 €/min.)