Tänään 16.07.
avoinna klo 07–21
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Info-piste

Pasaatin info löytyy 1. kerroksesta. Avoinna: Ma–pe klo 10–18, la–su suljettu. Puh. 044 241 6802

Esteettömyys

Kaikista Pasaatin sisäänkäynneistä on esteetön pääsy kauppakeskukseen. Pasaatin sisällät hissit mahdollistavat liikuntarajoitteisten siirtymisen kerrosten ja tasojen välillä.

Leikkipaikka

Pasaatin 2. kerroksessa on maksuton lasten leikkipaikka Pikkupoukama. Merihenkisessä tilassa riittää reilusti kiipeiltävää, mukavaa pelattavaa, pehmoaltaaseen sukellettavaa ja liikennekaupungissa kruisailtavaa. Lue lisää Pikkupoukamasta täältä.

Pakettipiste

Pasaatin pohjakerroksessa sijaitsee Pakettipiste (Matkahuolto ja Postnord).

Löytötavarat

Pasaatissa on käytössä eOmistaja -löytötavarapalvelu. Sen avulla voit tarkistaa nopeasti ja helposti, onko kadottamasi tavara löytynyt meiltä. Katso, onko Kauppakeskus Pasaatissa kadottamasi tavara löytynyt: eOmistaja

Otto-automaatit

Pasaatin sisätiloissa on TalletusOtto-automaatti katutasolla sekä Otto-automaatti pohjakerroksessa. Lisäksi käteisautomaatti löytyy ulkoa Kirkkokadulta.

WC ja lastenhoitohuone

Pasaatin ilmaiset asiakas-WC:t ja lastenhoitohuone sijaitsevat 2. kerroksessa. Lue lisää lastenhoitohuoneesta täältä.

Pullonpalautus

Pullonpalautusautomaatit löytyvät Pasaatin pohjakerroksesta S-Marketin vierestä.

Tax Free

Osassa Pasaatin liikkeistä voit tehdä Tax Free -ostoksia. Huomioithan, että liikkeet eivät välttämättä ota vastaan suuria, sadan euron ja sitä suurempia seteleitä pienissä ostoksissa. Kysy Tax Free -ostoksista liikkeen henkilökunnalta!

Autopesu

Toriparkissa palvelee Autopesu Fusha, joka tarjoaa erilaisia pesupaketteja. Fusha pesee ja vahaa autot käsin ostosreissun aikana.

WLAN

Pasaati tarjoaa ilmaisen WLAN-yhteyden kaikille kävijöilleen. Verkon tunnistaa nimestä Pasaati Free etsiessäsi mobiililaitteellasi verkkoa. Verkko ei vaadi erillistä salasanaa, vaan siihen saa yhdistettyä suoraan.

Goodwill

Pasaatista löytyy Goodwill kierrätysmyymäläketjun tekstiilinkeräyslaatikko, johon voi lahjoittaa vaatteita. 

Lemmikit

Koirat ja myös muut lemmikit ovat tervetulleita Pasaatin yleisiin tiloihin. Omistaja vastaa siitä, että lemmikki on kytkettynä, ei jää ilman valvontaa, eikä aiheuta häiriöitä muille asiakkaille. Pasaatin liikkeet määrittelevät kukin erikseen käytäntönsä, joten tarkistathan ennen ravintoloihin, kahviloihin ja myymälöihin menoa, onko lemmikin tuominen sallittua.

Photo-Me valokuva-automaatti

Pasaatin 1. kerroksesta infopisteen ja Subwayn välistä löydät Photo-Me valokuva-automaatin, jossa voit ottaa korkealaatuisia kuvia ilman ajanvarausta nopeasti sekä kustannustehokkaasti esimerkiksi asiakirjoihin ja  viisumeihin tai hauskoja kuvia muistoksi.