Tänään 28.02.
avoinna klo 12–18
KESKUSKATU 10
48100 KOTKA

Info-piste

Pasaatin info löytyy 1. kerroksesta.

Avoinna: Ma-Pe 11-19, La 11-15, Su suljettu.

Puh. 044 24168002

Leikkipaikka

Pasaatin 2. kerroksessa on maksuton lasten leikkipaikka Pikkupoukama. Merihenkisessä tilassa riittää reilusti kiipeiltävää, mukavaa pelattavaa, pehmoaltaaseen sukellettavaa ja liikennekaupungissa kruisailtavaa. Lue lisää Pikkupoukamasta täältä.

Löytötavarat

Löytötavaroita voi kysyä Info-pisteeltä.

WC ja lastenhoitohuone

Pasaatin ilmaiset asiakas-WC:t ja lastenhoitohuone sijaitsevat 2. kerroksessa. Lue lisää lastenhoitohuoneesta täältä.

Tax Free

Pasaatin liikkeissä voit tehdä Tax Free -ostoksia. Huomioithan kuitenkin sen, että liikkeet eivät välttämättä ota vastaan suuria, sadan euron ja sitä suurempia seteleitä pienissä ostoksissa.

WLAN

Pasaati tarjoaa ilmaisen WLAN-yhteyden kaikille kävijöilleen. Verkon tunnistaa nimestä Pasaati Free etsiessäsi mobiililaitteellasi verkkoa. Verkko ei vaadi erillistä salasanaa, vaan siihen saa yhdistettyä suoraan.

Esteettömyys

Kaikista Pasaatin sisäänkäynneistä on esteetön pääsy kauppakeskukseen. Pasaatin sisällät hissit mahdollistavat liikuntarajoitteisten siirtymisen kerrosten ja tasojen välillä.

Postin palvelut

Pasaatin pohjakerroksessa on Postin Smart Post -automaatti, jolla voi lähettää ja vastaanottaa paketteja kauppakeskuksen aukioloaikoina.

Otto-automaatit

Pasaatin sisätiloissa on TalletusOtto-automaatti katutasolla sekä Otto-automaatti pohjakerroksessa. Lisäksi käteisautomaatti löytyy ulkoa Kirkkokadulta.

Pullonpalautus

Pullonpalautusautomaatit löytyvät Pasaatin pohjakerroksesta S-Marketin vierestä.

Autopesu

Toriparkissa palvelee Autopesu Fusha, joka tarjoaa erilaisia pesupaketteja. Fusha pesee ja vahaa autot käsin ostosreissun aikana.

Goodwill

Pasaatista löytyy Goodwill kierrätysmyymäläketjun tekstiilinkeräyslaatikko, johon voi lahjoittaa vaatteita. 


Tervetuloa hyväntuulisille ostoksille!

Kauppakeskus Pasaati sijaitsee Kotkansaaren keskustassa. Meiltä löydät saman katon alta kaikki alansa johtavat liikkeet, olitpa sitten kiinnostunut muodista, sisustamisesta, vapaa-ajasta tai mistä tahansa. Makunautintoja tarjoilevat useat kahvilat ja ruokaravintolat, joissa on kätevää käydä myös ruokatunnilla. Pasaatiin on helppo tulla viihtymään vaikka koko perheen voimin.Pasaati on monipuolinen kauppakeskus aivan Kotkan sydämessä. Lämminhenkisessä miljöössä palvelee yli 60 kaupan, viihtymisen ja palveluiden tekijää. Suomen 15. suurin ja Kaakkois-Suomen 2. suurin kauppakeskus tarjoaa yhden katon alla laajan liikkeiden, ravintoloiden, kahviloiden ja palveluiden valikoiman. Laadukkaat brändit ja helppo asiointi saavat taatusti hyvälle tuulelle!

LIVE. LOVE. SHOP. REPEAT.