Tänään 20.06.
avoinna klo 07–21
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Kohti kevättä!

Maaliskuussa kevät kurkistelee jo nurkan takana. Lisää kevään sävyjä myös kotiin, tyyliin ja fiilikseen, ja nauti lisääntyvästä auringonvalosta – jo pienillä asioilla voi olla suuri vaikutus!

Kotona keväiseen tunnelmaan pääsee helposti tuoreilla kukilla. Lopputalvi ja alkukevät on tulppaanien aikaa, ja väreistä löytyy taatusti omaan makuun sopivia. Myös pääsiäiseen liittyvät narsissit ovat varma kevään merkki. Kevätsiivouksella ja ikkunoidenpesulla talvi häädetään nurkista tehokkaasti, ja samalla voi vaihtaa kodin tekstiilejä keväisempiin.

Paksuimmat talvipalttoot voi pian varastoida vintille. On kutkuttava tunne, kun vihdoin on aika kaivaa kaapista kevyempi suosikkitakki! Alkukeväästä kannattaa myös pitää silmällä talviunilta kaivettujen vaatteiden ja kenkien kuntoa, ja tarvittaessa päivittää vaatekaapin sisältöä.

Ulkoilu aurinkoisella säällä lisää tehokkaasti energiaa ja nostaa mielialaa, joten nappaa auringonsäteet talteen reippaalla tai verkkaisemmalla lenkillä. Sulavan lumen alta paljastuu kesään heräilevä luonto, joten silmäillä välillä myös pientareita. Muista myös ottaa aurinkovoide pian käyttöön, etenkin jos ulkoilet aurinkoisella säällä paljon!

Kaikkea uutta ja ajatonta kevääseen löydät meiltä Pasaatista – tervetuloa meille!