Tänään 15.12.
avoinna klo 12–18
KAUPPAKATU 10
48100 KOTKA

Pasaati palvelee sunnuntaina pidempään! Ota lahjaostoksilla hieman rennommin, sillä Pasaati on sunnuntaina 22.12. avoinna klo 10–18! Ehdit siis mainiosti tehdä viime hetken jouluhankintoja vielä ennen aattoa – tai vain nauttia sunnuntaisen aamupäiväkahvin hieman aiemmin.

Loppuvuoden juhlaa

Loppuvuoden aukioloajat

Loppuvuoden pyhät tuovat poikkeuksia Pasaatin aukioloaikoihin, joten kipaise ostoksille hyvissä ajoin! Jouluna palvelemme seuraavasti: jouluaattona 24.12. klo 7–12 (osa liikkeistä on suljettu), joulupäivänä 25.12. kauppakeskus on suljettu ja tapaninpäivänä 26.12. palvelemme jälleen klo 12–18. Perjantaina 27.12. palvelemme jälleen normaalisti.

Uudenvuoden aattona 31.12. kauppakeskus on avoinna klo 7–18 ja uudenvuoden päivänä 1.1.2020 suljettu.

Rauhallista joulunaikaa ja loisteliasta uuttavuotta!

Jessica Uussaari

Jessica Uussaari musisoi Pasaatissa

Pasaatissa kuullaan kauniita jouluisia säveliä, kun upea laulaja-viulisti Jessica Uussaari esittää jouluista musiikkia kauppakeskuksessa kahtena lauantaina ennen jouluaattoa 7.12. sekä 21.12. Jessica esiintyy molempina päivinä klo 11–16. Tervetuloa nauttimaan joulutunnelmasta Pasaatiin!

Joulupuu-keräys ja Pelastakaa Lapset

Yhdessä syntyy paljon hyvää

Joulu ja sen mukanaan tuoma lämmin tunnelma kuuluvat kaikille, ja erityisen tärkeä ja odotettu juhla se on lapsille. Kotkan Nuorkauppakamarin Joulupuu-keräys ja Kotkan Pelastakaa Lapset edistävät jouluiloa alueemme vähävaraisille lapsiperheille avustuksilla ja lahjoituksilla. Voit osallistua hyvän tekemiseen Pasaatissa.

Lue lisää ▶︎
Joulupukki Pasaatissa

Tapaa joulupukki Pasaatissa!

Vanha kuuraparta vierailee Pasaatissa joka viikonloppu ennen joulua aikana 23.11.–22.12. Joulupukki on tavattavissa kauppakeskuksessa 1. kerroksessa (Cubusta vastapäätä) lauantaisin klo 11–15 ja sunnuntaisin klo 13–15. Tule moikkaamaan ja kertomaan omat lahjatoiveesi!

Be cool – not frozen!

Pasaatissa sinua palvelee monipuolinen kattaus vaateliikkeitä, joiden valikoimasta löydät toinen toistaan lämpöisempiä, mutta tyylikkäitä vaatteita viileneviin päiviin.

Sujauta yllesi muhkea villapaita, kääräise kaulaan pehmeä kaulahuivi tai suojaa pääsi suloisella pipolla. Nyt myös kerrospukeutuminen on sallittua! Yhdistele rohkeasti kauden kauneimpia värejä ja materiaaleja tai tee elegantti linjaus ja suosi yksinkertaisempaa asukokonaisuutta.

Tutustu ihania syysvaatteita myyvään liikevalikoimamme täältä!

Pasaatin kahvilat

Tervetuloa hyväntuulisille ostoksille!

Pasaati on monipuolinen kauppakeskus aivan Kotkan sydämessä. Löydät saman katon alta monipuolisen valikoiman liikkeitä, ravintoloita, kahviloita ja palveluja. Kauppakeskuksessa järjestetään myös pitkin vuotta ajankohtaisia ja laadukkaita tapahtumia, joiden kirjosta voi nauttia koko perhe. Tiesitkö, että Pasaati on myös Suomen 15. suurin ja Kaakkois-Suomen 2. suurin kauppakeskus? Kauppakeskuksemme on suuri, mutta lämminhenkinen, hyväntuulinen ja helppo kohtaamispaikka – meille kaikille. #meijänpasaati

Parkkihallista suoraan Pasaatiin – helposti ja mukavasti!

Pasaatin yhteydessä sijaitsevassa Toriparkissa on tilat 500 autolle. Parkkihallsta on suora katettu yhteys kauppakeskukseen, joten pääset shoppailureissulle mukavasti myös kurjemmalla kelillä. Toriparkki on avoinna arkisin klo 7–21, lauantaisin klo 7–19 ja kauppasunnuntaisin klo 12–18. Parkkihallin maksut: ensimmäinen tunti 1 €, sen jälkeen jokainen alkava 20 min. 0,50 €. Huomaathan, että käytössä on vain korttimaksu. 

Tervetuloa leikkimään!

Pasaatin 2. kerroksessa sijaitsee leikkipaikka Pikkupoukama! Merihenkisessä tilassa riittää reilusti kiipeiltävää, mukavaa pelattavaa, pehmoaltaaseen sukellettavaa, liikennekaupungissa kruisailtavaa. Pikkupoukama on avoinna: ma–pe klo 9–19, la klo 9–17 ja su klo 12–18.

PASAATISSA TAPAHTUU LA 19.10.

Muodin juhlaa Pasaatissa!

Muodin juhlaa tuo catwalkien loiston ja tämän hetken timanttisimmat trendit Pasaatiin 19.10. klo 11 alkaen (2. kerros)! Näytöksissä esitellään upeimmat trendit kaikenikäisille ja -näköisille pukeutujille – aina aikuisemmasta elegantista tyylistä nuorekkaaseen katutyyliin. Trendivarteissa etsitään itselle sopivia värejä, imarrellaan omaa vartalotyyppiä ja tehdään katsaus etikettipukeutumiseen.

Lue lisää ▶︎