Tänään 16.07.
avoinna klo 07–21
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Inspiraation iskiessä

Tiedät sen tunteen. Kun loistava idea syttyy päässä hehkulampun lailla. Kun näet jo vision muuttuvan konkretiaksi. Kun ajatus osuu täydellisesti nappiin. Kun se odottaa enää toteutustaan. Silloin Pasaati on lähellä – heti.

Inspiraatio voi joskus vaatia hiljaista muhittelua, mutta kun se lopulta iskee, se iskee kuin salama. Silloin kädet syyhyävät jo päästä toteutusvaiheeseen. Luomaan jotain uutta, isoa tai pientä, tuunaten tai uudistaen. 

Pasaati on nopea apu akuuttiin tekemisen tarpeeseen. Tiedämme, että inspiraation hetkellä on toimittava pian, jotta paras flow pääsee virtaamaan vapaasti. Meidän avullamme ei tarvitse odottaa ikuisuudelta tuntuvia aikoja, sillä kaikki löytyy täältä ja nyt. 

Alkuvuosi 2024 on meillä Pasaatissa omistettu ideoille ja innostukselle – inspiraation värikkäälle ilotulitukselle! Yli 60 liikettämme tarjoavat valikoimaa luomisvireeseen, iski inspiraatio sitten taulun maalaamiseen, vaatteiden tuunaukseen, kodin freesaukseen tai uuden herkun leipomiseen. Lisää ideoita ja vinkkejä voit kysyä myös liikkeidemme ammattitaitoiselta henkilökunnalta, jotka auttavat sinua visiosi toteuttamisessa. 

Päästä siis mielikuvituksesi irti! Pasaati on aina paikallaan, myös inspiraation iskiessä.