Tänään 04.12.
avoinna klo 07–18
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Lapsille

Pasaatin leikkipaikka Pikkupoukama on nyt auki!

Kauppakeskus Pasaati on kohtaamispaikka koko perheelle vauvasta vaariin. Perheen pienimmät voivat nauttia oleskelustaan mukavissa tunnelmissa, sillä kaikki heille tarpeelliset palvelut ovat helposti saatavilla Pasaatin tiloissa. Ostosten lomassa voi vaikkapa pistää leikiksi!

Pikkuväki voi viettää herkullisia hetkiä Pasaatin kahviloissa ja ravintoloissa. Jos valikoima ei kuitenkaan vielä sovi pienempiin suihin, on ainakin seuraavissa paikoissa mahdollisuus lasten ruokien lämmittämiseen: Espresso House, Hesburger, Rosso Express ja Subway. Myös Pasaatin uudesta lastenhoitohuoneesta löytyy mikro, syöttötuolit sekä ruokailutilaa.

Leikkipaikka

Pasaatin leikkipaikka Pikkupoukama on jälleen avattu! Lasten leikkipaikka Pikkupoukama tarjoaa pikkukansalle puitteet kaikenlaiseen puuhailuun aina kiipeilystä pehmoaltaassa pulikointiin. Pasaatin 2. kerroksessa sijaitseva Pikkupoukama on maksuton ja avoinna normaalisti ma–pe klo 10–19, la klo 9–17 ja su klo 12–18.

Leikkipaikka on tarkoitettu alle 10-vuotiaille. 

Haluamme myös muistuttaa turvallisesta leikkimisestä! Tilassa on käsidesiä ja suosittelemme aikuisten käyttää maskeja. Tervetuloa leikkimään! 

Lastenhoitohuone


Pasaatin 2. kerroksessa sijaitsee lastenhoitohuone, jossa voi ottaa hetken siistiytymiseen ja viihtymiseen. Maksuttomasta lastenhoitohuoneesta löydät erillisen WC:n, jossa on myös potta ja hoitopöytä sekä isommalta puolelta vesipisteen, mikron, syöttötuolit sekä ruokailu- ja olotilaa isommille ja pienemmille. Isomman tilan puolella on myös verhollinen imetystila mukavan tuolin kera. Tilaan mahtuu hyvin myös lastenvaunut ja -rattaat parkkiin.

Tila löytyy toisesta kerroksesta WC-käytävän alusta. Lastenhoitohuoneen avaimen voi noutaa maanantaista lauantaihin Info-pisteeltä ja sunnuntaisin Lindexiltä.