Tänään 19.05.
avoinna klo 12–18
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Lapsille

Kauppakeskus Pasaati on kohtaamispaikka koko perheelle vauvasta vaariin. Perheen pienimmät voivat nauttia oleskelustaan mukavissa tunnelmissa, sillä kaikki heille tarpeelliset palvelut ovat helposti saatavilla Pasaatin tiloissa. Ostosten lomassa voi vaikkapa pistää leikiksi!

Pikkuväki voi viettää herkullisia hetkiä Pasaatin kahviloissa ja ravintoloissa. Jos valikoima ei kuitenkaan vielä sovi pienempiin suihin, on ainakin seuraavissa paikoissa mahdollisuus lasten ruokien lämmittämiseen: Espresso House, Hesburger, Rosso Express ja Subway. Myös Pasaatin lastenhoitohuoneesta löytyy mikro, syöttötuolit sekä ruokailutilaa.

Leikkipaikka


Lasten leikkipaikka Pikkupoukama tarjoaa pikkukansalle puitteet kaikenlaiseen puuhailuun aina kiipeilystä pehmoaltaassa pulikointiin. Pasaatin 2. kerroksessa sijaitseva Pikkupoukama on maksuton.

Leikkipaikka on tarkoitettu alle 10-vuotiaille. 

Pikkupoukama on avoinna normaalisti ma–pe klo 9–19, la klo 9–17 ja su klo 12–18.

Lastenhoitohuone


Pasaatin 2. kerroksessa sijaitsee lastenhoitohuone, jossa voi ottaa hetken siistiytymiseen ja viihtymiseen. Maksuttomasta lastenhoitohuoneesta löydät erillisen WC:n, jossa on myös potta ja hoitopöytä sekä isommalta puolelta vesipisteen, mikron, syöttötuolit sekä ruokailu- ja olotilaa isommille ja pienemmille. Isomman tilan puolella on myös verhollinen imetystila mukavan tuolin kera. Tilaan mahtuu hyvin myös lastenvaunut ja -rattaat parkkiin. Tila löytyy toisesta kerroksesta WC-käytävän alusta.