Tänään 21.04.
avoinna klo 12–18
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Tervetuloa uudistuneeseen Toriparkkiin!

Pasaatin yhteydessä sijaitsevassa Toriparkissa remontti on saatu valmiiksi! Sunnuntaista 1.10. alkaen Toriparkissa on käytössä liputon ja puomiton Autopay-pysäköintijärjestelmä, jossa auton rekisteritunnus tunnistetaan kameroilla sisään- ja ulosajettaessa.

Pysäköinnin voi maksaa Toriparkissa maksuautomaateilla, joihin käyvät yleisimmät
maksukortit. Käteismaksumahdollisuutta ei ole. Myös EasyPark ja ParkMan -sovellukset toimivat Toriparkissa maksuvälineinä. Voit maksaa myös Autopay Park & Charge -sovelluksella automaattisesti tai 48 tunnin kuluessa ulosajosta.

Toriparkin pysäköintimaksut säilyvät ennallaan. Kurkkaa pysäköintimaksut täältä!

Jos käytät EasyPark tai ParkMan -sovelluksia, huomaathan, että 1.10. alkaen sovellukset eivät enää käynnisty automaattisesti Toriparkkiin pysäköitäessä. Puomittoman pysäköinnin myötä pysäköinti tulee käynnistää itse sovelluksesta.

Pasaatin Toriparkkiin saavut helposti Kirkkokatu-Laivurinkatu-risteyksestä. Toriparkissa on tilaa 500 autolle ja latauspisteet kahdeksalle sähköautolle. Toriparkista on katettu yhteys kauppakeskukseen, joten pääset autolta ostoksille kuivin jaloin jos syyssade yllättää!

Sopimuspysäköinti

Toriparkin sopimuspysäköinnin paikat sijaitsevat parkkihallin alimmalla tasolla. Sopimuspysäköinnin kuukausittainen hinta on 70 € + alv. (ma–su). Europark Finland Oy vastaa sopimuspysäköinnin sopimuksista, kysy lisää laittamalla viestiä osoitteeseen sopimukset@euroaprk.fi!