Tänään 21.04.
avoinna klo 12–18
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Pasaatin loppuvuosi on uusia liikkeitä ja kulttuuria

Pasaatin liike- ja palveluvalikoima vahvistuu loppuvuodesta, kun valokuvapalveluihin erikoistunut CM Point avautuu kauppakeskuksessa. Lisäksi loppuvuonna saadaan nauttia Lasten Kulttuurikeskuksen näyttelystä ja Goodwillin jouluisesta kierrätysmyymälästä.

Sano muikku – meiltä Pasaatista saa pian valokuvapalveluja! CM Point on monipuolinen, helppo ja nopea valokuvapalveluihin erikoistunut liike, jonka juuret ovat Kymenlaaksossa – ensimmäinen CM Point perustettiin nimittäin naapuriimme Kouvolaan kauppakeskus Veturiin alkuvuodesta 2021. Pasaatiin CM Point rantautuu lähiaikoina, syys- ja lokakuun taitteessa. Liike löytyy silloin kauppakeskuksen 1. kerroksesta infopisteen vierestä.

CM Pointin palveluihin kuuluvat mm. viralliset passi-, henkilökortti- ja ajokorttikuvat ilman ajanvarausta, pienet skannaus- ja kopiointityöt, digitoinnit (VHS, DVD ym.), personoidut kuvatuotteet omista kuvista sekä kuvakioski, jolla voi tulostaa värikuvat puhelimesta tai läppäriltä.

Kulttuuria ja kierrätystä

Aurinkoa, sadetta vai puhuria – vai niitä kaikkia? Se nähdään pian Pasaatissa, kun Lasten Kulttuurikeskus avaa kauppakeskuksen 1. kerrokseen infopistettä vastapäätä toiminnallisen näyttelyn Mistä nyt tuulee?. Näyttely kertoo sääilmiöistä ja herättelee pohtimaan säätilojen vaihteluja ja ilmastonmuutoksen vaikutuksia ympärillämme. Näyttely on maksuton ja sopii koko perheelle. Siihen voi tutustua joko omatoimisesti tai ohjatulla kierroksella. Näyttelyn ovat suunnitelleet ja toteuttaneet ARXin taidekasvattajat Sarina Pulkka ja Laura Kauppinen sekä taiteilija Maarja PihlBagdonas. Teknisen toteutuksen takana on ARXin tekninen tuottaja Juuso Suuronen ja työryhmä. Näyttely on avoinna 7.10.–5.11.2023. Lue lisää ja katso ohjattujen kierrosten aikataulut Lasten kulttuuriviikkojen sivuilta!

Marraskuun alussa Pasaatissa voi tehdä jälleen ihania second hand -löytöjä itselleen tai pukinkonttiin, sillä silloin Pasaatin 1. kerrokseen avautuu Goodwillin jouluinen kierrätysmyymälä. Kierrätysmyymälä tulee sijaitsemaan infopistettä vastapäisessä liiketilassa. Pysy kuulolla – kerromme tarkemman avauspäivän lähempänä h-hetkeä!