Tänään 21.04.
avoinna klo 12–18
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Luo tunnelmaa pimeneviin iltoihin

Ota pimenevästä vuodenajasta kaikki ilo irti ja anna kotisi kylpeä tunnelmassa. Kynttilät ja tunnelmavalot ovat aina varma valinta, mutta kokeile myös uusia kikkoja! Pasaati on apunasi pitämässä kaamosmasennuksen loitolla.

Valkeaa lumivaippaa odotellessa kokosimme yhteen muutamia vinkkejä, joilla loppuvuoden valottomat illat muuttuvat astetta mukavammiksi. Nappaa mieluisimmat vinkit käyttöön ja uppoudu iltojen rentouttavaan tunnelmaan!

Kynttilät ja tunnelmavalot. Erilaiset kynttilät ja lyhdyt ovat takuuvarma tunnelmanluoja. Mikäli kynttilämeri oikealla tulella ei tunnu hyvältä ajatukselta, sijoita pitkin asuntoa led-kynttilöitä! Ja kuka sanoi, että pienet tunnelmavalot kuuluisivat vain jouluun? Valoköynnös ovenkarmeissa, verhotangossa tai isoon lasipurkkiin sykkyröitynä toimii ympäri vuoden!

Huonetuoksut. Lempeät ja laadukkaat huonetuoksut ja tuoksukynttilät hemmottelevat hajuaistia ja kruunaavat koti-illan. Kodikasta tuoksua luovat myös esim. illansuussa valmistetut leipomukset, jotka myös maistuvat sohvannurkassa rentoutuessa – sujauta uuniin siis esimerkiksi pellillinen korvapuusteja tai sämpylöitä!

Musiikki. Luo kotiisi äänimaisemaa soittamalla rauhallista instrumentaalimusiikkia. Musiikki ilman sanoituksia auttaa rentoutumaan, ja se toimii hyvin myös esimerkiksi lukemisen tai kirjoittamisen taustaäänenä. Tyylilajeja on tietysti monia! Nautitko mieluiten akustisesta kitarasta, ambientista väreilystä vai rauhallisesta jazzista?