Tänään 16.07.
avoinna klo 07–21
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Joulu tuo pop up -liikkeitä Pasaatiin

Hyviä uutisia joulupukin apureille! Monipuolisen liikevalikoiman lisäksi Pasaatissa vierailee joulunajan erilaisia pop up -liikkeitä ja yhdistysten myyntipisteitä. Kurkkaa vierailevat myymälät ja nappaa hyvää tekevät lahjat pukinkonttiin.

Goodwillin pop up -kierrätysmyymälä

Viime jouluna tutuksi tullut Goodwillin kierrätysmyymälä piipahtaa Pasaatissa jouluisissa tunnelmissa. Uniikkeja second hand -löytöjä pursuava Goodwillin pop up -myymälä sijaitsee kauppakeskuksen 1. kerroksessa infopistettä vastapäätä ja on avoinna 9.11.–30.12. ma–pe klo 10–19 ja la klo 10–15. Ostosten lisäksi voit tuoda myymälään myös itsellesi tarpeettomia vaatteita ja tavaroita, ja lahjoitusta vastaan saat -20 % alennuskupongin Goodwilliin.

Villapuoti

Perinteinen Villapuoti myy jälleen ihania ja laadukkaita villatuotteita Pasaatissa. Valikoimassa on niin vaatteita kuin kodintekstiilejä, joilla pysyy taatusti lämpöisenä kovimmillakin paukkupakkasilla. Villapuoti löytyy Kirjapuotia vastapäätä kauppakeskuksen 1. kerroksesta Keskuskadun sisäänkäynnin vierestä.

Yhdistysten pisteet

Eri yhdistysten pisteillä voi tehdä helposti hyvää! Ostamalla lahjan pisteeltä voit tukea yhdistystoimintaa, auttaa apua tarvitsevia ja tehdä joulun heille, joille se muutoin voisi olla mahdotonta. Joulunaikana Pasaatissa vierailevat mm. Pelastakaa Lapset ry, Kotka-Seura ry, Joulupuu-keräys ja Naisten Pankki.