Tänään 16.07.
avoinna klo 07–21
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Kotkansaaren terveysasema muuttaa Pasaatiin!

Hienoja uutisia! Kotkansaaren terveysasema muuttaa Pasaatin tiloihin vuoden 2025 alussa. Sitä ennen tiloja remontoidaan ja valmistellaan uutta tulokasta varten. Muuttoon asti terveysasema palvelee vanhassa tutussa osoitteessa.

Terveysasema muuttaa Pasaatin tiloihin Silmäaseman viereen, kauppakeskuksen kiinteistön kulmaukseen. Terveysaseman sisäänkäynti tulee olemaan Silmäaseman sisäänkäynnin vierestä kauppatoria vastapäätä. Vastaanottotilat sijoittuvat 1–3. kerroksiin. Tilojen remontointi aloitetaan kevään aikana. Nuorten Matala jää palvelemaan Kauppakatu 5:een, johon sisäänkäynti on Publin Cornerin vierestä.

Terveysasemalle on varattu runsaasti tilaa, joten muuton jälkeen saman katon alta löytyy useita toimintoja. Uusiin tiloihin siirtyy terveysaseman lääkärien ja hoitajien vastaanottotoimintaa sekä edellytykset laboratoriotoiminnalle.

Muuton jälkeen terveysasema on entistä saavutettavammalla paikalla Kotkansaaren ytimessä. Ympärillä on runsaasti parkkitilaa ja linja-autopysäkit ovat lähellä. Samalla reissulla onnistuvat tarvittaessa helposti myös ostokset ja piipahdus kahvilla tai purtavalla.

Kymenlaakson hyvinvointialue tiedottaa muutosta sen eri vaiheissa. Tarkempi aikataulu kerrotaan vuoden 2024 aikana.

Tervetuloa taloon, Kotkansaaren terveysasema!