Tänään 16.07.
avoinna klo 07–21
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Pikkujoulukausi kimaltaa!

Ennen rauhoittumista joulunpyhien aikaan käännetään juhlavaihde päälle. Marraskuu ja joulukuun alku ovat pikkujoulujen kulta-aikaa, ja kimaltavaa juhlasesonkia vietetäänkin monessa yrityksessä ja ystäväpiirissä. Pasaati on kaikkien pikkujoulujuhlijoiden apuna järjestelyssä ja asustamisessa!

Pikkujouluihin liittyy useita perinteitä, jotka toistuvat juhlista toiseen. Jos toimit tänä vuonna pikkujoulujen järjestäjänä, kokeile rohkeasti jotain uutta!

Glögitasting maistuu eritoten intohimoiselle jouluihmiselle. Jo marketeista saa usean eri valmistajan glögejä, joita vertailemalla saa taatusti aikaan keskustelua, mutta voi löytää myös oman uuden suosikkinsa.

Onko tiedossa pikkujoulut, joissa mukana on myös pikkuväkeä? Järjestä heille oma karkkibaari! Hääjuhlista tutun herkullisen tarjoilun voi tuunata jouluiseksi täyttämällä kulhot esimerkiksi konvehdeilla ja piparkakuilla. Tämä baari ei ole kielletty aikuisiltakaan!

Alkoholittomat juomavaihtoehdot takaavat huolettoman nautiskelun. Ruokajuomien alhoholittomien versioiden ei tarvitse enää olla pelkästään vissyjä ja limuja, sillä nykyisin kaupoista löytyy runsaasti alkoholittomia viinejä, siidereitä ja oluita.

Tarvikkeet, tarjoilut, asut ja asusteet kaikenlaisiin pikkujouluihin löydät Pasaatista!