Tänään 20.06.
avoinna klo 07–21
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Toriparkki on syksystä alkaen täysin puomiton

Hurauta ostoksille entistä helpommin! Toriparkin pysäköintihallin operoinnista vastaavana
palveluntuottajana aloittaa syksyllä EuroPark Finland Oy. Muutoksen myötä pysäköinti ja sen maksaminen Toriparkissa on entistä sujuvampaa. Pysäköintimaksut pysyvät ennallaan.

Toriparkin pysäköinnin palveluntuottajaksi tulee 1.10.2023 alkaen EuroPark Finland Oy, jolla on yli 20 vuoden kokemus pysäköintipalvelujen tuottamisesta. Yritys tuntee kauppakeskusmaailman, sillä sillä on jo entuudestaan useita kauppakeskusasiakkaita.

EuroParkin aloittamisen myötä pysäköintiin tulee muutoksia, jotka tekevät Toriparkkiin saapumisesta ja pysäköinnistä entistä näppärämpää. Toriparkkiin tulee käyttöön Autopay-pysäköintijärjestelmä, joka mahdollistaa täysin puomittoman, auton rekisterinumeron tunnistukseen perustuvan pysäköinnin. Auton rekisteritunnus tunnistetaan kameroilla sisään- ja ulosajettaessa. Näin Toriparkkiin voi saapua ja sieltä voi lähteä ilman pysähdyksiä pysäköintihallin sisääntulolla – helppoa!

Maksutapoja on monia

Pysäköintimaksut säilyvät ennallaan: ensimmäinen pysäköintitunti on 1 €, jonka jälkeen jokainen alkava 20 minuuttia maksaa 0,50 €/20 min. Autopay-pysäköinnin voi jatkossa maksaa Toriparkissa sijaitsevilla maksuautomateilla, joihin käyvät yleisimmät Electron- ja maksukortit. Käteismaksumahdollisuutta ei ole.

Myös jälkikäteen maksaminen onnistuu! Pysäköintimaksun voi maksaa maksukortilla 48 tunnin kuluessa ulosajosta osoitteessa www.autopay.io. Jos rekisteröidyt palvelun käyttäjäksi, pysäköintitapahtumat veloitetaan automaattisesti tiliin yhdistetyltä maksukortilta. Myös EasyPark ja ParkMan toimivat maksuvälineinä.

Toriparkissa tullaan tekemään kesän aikana muutostöitä, jotka pyritään toteuttamaan mahdollisimman pienillä häiriöillä. Lähtökohtaisesti Toriparkki palvelee normaalisti muutostöistä huolimatta. Seuraa somekanaviamme (Facebook ja Instagram) ja nettisivujamme mahdollisten poikkeusten ilmoittelun varalta!

Lisää Toriparkista ja Pasaatiin saapumisesta voit kurkata täältä.