Tänään 19.05.
avoinna klo 12–18
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Pasaatin ravintolatarjonta täydentyy kesällä

Herkullisia uutisia! Tänä kesänä kauppakeskus Pasaatin palveluvalikoima vahvistuu uudella kiireettömiin lounashetkiin sekä rentoihin illanviettoihin sopivalla ravintolalla. Ravintolan taustavoimissa vaikuttaa paikallisia yrittäjiä, joilla on pitkä kokemus ravintola-alalta.

Tuleva ravintola kulkee työnimellä Ravintola Kulho. Tyyliltään se on rento lounaspaikka, joka taipuu myös illanviettoon ja yksityistilaisuuksiin. Valikoimassa on ruokaisia salaatteja, joihin voi itse valita mieleisensä täytteet sekä vaihtuvia suolaisia ja makeita tuotteita. Ravintolan herkullisia ruokia voi nauttia paikan päällä tai ottaa mukaan, ja lisäksi siellä on anniskeluoikeudet.

Uusi ravintola avautuu tämän hetkisten suunnitelmien mukaan heinäkuun aikana Pasaatin 1. kerrokseen kauppatorin puoleisen sisäänkäynnin viereen, jossa on tällä hetkellä tyhjä liiketila. Ennen avausta tiloihin tehdään remonttia ja laajennuksia.

Asiakaspaikkoja ravintolan sisätiloissa tulee olemaan noin 50. Lisäksi ravintolalle tulee kauppatorin liepeille oma terassi, jossa asiakaspaikkoja tulee olemaan noin 20.

Ravintola vahvistaa pasaatilaisten porukkaa useammalla ihmisellä: ravintola tulee työllistämään yrittäjien lisäksi kaksi henkilöä. Uuden ravintolan yrittäjinä toimivat paikalliset tyypit, Jyri Seppinen ja Lotta Vuorio, joilla on yli 15 vuoden kokemus ravintola-alalta.

Pysy kuulolla – kerromme ravintolan tarkemmasta avausaikataulusta lähempänä h-hetkeä!