Tänään 20.06.
avoinna klo 07–21
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Pasaatin Unille-liike arvostetun kauppakeskuskilpailun finaalissa

Kauppakeskus Pasaatissa sijaitseva Unille-liike pääsi NCSC:n Paras Retail -kilpailun finaaliin! Tulokset julkistettiin palkintogaalassa 10.3.

Unille on yksityinen kotkalainen perheyritys, jonka yrittäjinä toimivat Markus Lempiäinen ja Jenny Kirjola. Nukkumisen erikoisliikkeessä koulutetut nukkumisergonomian asiantuntijat opastavat valitsemaan parhaat ja kestävät ratkaisut parempaan uneen. –Me emme ole vain sänkyliike, vaan meille tullaan suomalaisten Avainlippu-tuotteiden ja laadukkaiden merkkien lisäksi henkilökohtaisen, yksilöllisen ja kokonaisvaltaisen palvelun vuoksi, yrittäjä Lempiäinen toteaa.

Alan merkittävin kilpailu

NCSC Awards on vuosittain järjestettävä kauppakeskuskilpailu, jonka tarkoituksena on antaa tunnustusta alan menestyksekkäimmistä, innovatiivisimmista ja luovimmista panostuksista. Best Retail Concept -sarjassa nostetaan esiin liikkeitä, jotka tuovat kauppakeskuksille ja asiakkaille erityistä lisäarvoa. Tämän vuoden voittaja on Søstrene Grene, aiempien vuosien voittajia ovat mm. K-Supermarket ja Suomalainen kirjakauppa.

–Kilpailuihin osallistumalla saamme näkyvyyttä hienoille palveluille ja onnistumisille. Näkyvyys kannustaa uusia asiakkaita palveluiden pariin ja nostaa hyvällä tavalla arvostusta innovatiivisuudelle, Pasaatin kauppakeskuspäällikkö Sari Puhilas toteaa.

–Tähän kilpailuun osallistuminen tuo lisää uskoa siihen, että liikeideamme levon kokonaisvaltaisesta merkityksestä arkielämää vahvistavana elementtinä on merkityksellinen, Lempiäinen kertoo.

Rohkeaa uutta yrittäjyyttä ja unen merkityksen ymmärtämistä

Unille avattiin Kauppakeskus Pasaatiin keväällä 2021. Liikkeen vastaanotto on yllättänyt positiivisesti. Asiakkaat ovat löytäneet sekä liikkeen että sen palvelut hyvin. –Meille voi saapua vapaasti tai varata ajan asiantuntijoillemme omaan aikatauluun sopivaksi. Tuotteisiimme voi tutustua etukäteen myös verkkokaupassa. Asiantuntemuksemme on aina veloituksetta käytettävissä, Lempiäinen kertoo.

Unille-liike sijaitsee vain kauppakeskus Pasaatissa. –Olemme ylpeitä, että meillä Kotkassa on näin upeaa uutta yrittäjyyttä. Nämä nuoret rohkeat yrittäjät ovat olleet intohimoisia idean äärellä ja ansaitsevat todella finaalipaikan, kauppakeskuspäällikkö Puhilas toteaa. –Unille-liikkeessä on ajateltu asiakaskokemusta kokonaisuutena: sisustuksesta tunnelmaan, valaistukseen ja musiikkiin asti. Unille vie palvelun ja nukkumisen ihan uudelle tasolle.

Unille-liike muuttaa parhaillaan isompiin tiloihin Pasaatin 2. kerroksessa. –Tulemme juhlimaan avajaisia maaliskuun lopussa. Uusissa tiloissa myymälämme pinta-ala viisinkertaistuu ja mallistomme kasvaa tämän myötä. Kutsumme kaikki lämpimästi tervetulleiksi vierailulle – ensiluokkainen uni kuuluu kaikille, Lempiäinen kannustaa.

Tervetuloa Pasaatiin myös hyvien unien merkeissä!

Tutustu lisää: www.unille.fi