Tänään 16.07.
avoinna klo 07–21
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Pasaati palvelee kesäretkelijää

Olitpa sitten lähimatkalla tai kauempaa Kotkaan seilannut, Pasaati on apunasi kesäreissulla! Liikkeemme ja palvelumme takaavat onnistuneen retken pidemmäksikin aikaa, sillä meiltä löydät kaiken tarpeellisen tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Eväät moneen makuun. Eväät ovat avain onnistuneeseen reissuun. Meiltä kipaiset helposti makusi mukaiset eväät tai ruokatarvikkeet kaupasta. Mikäli kaipaat valmiimpaa syötävää vaikka piknikille, nappaa take away -annos suolaista tai makeaa mukaan!

Puuhaa koko porukalle. Oletko reissussa itseksesi vai isommalla jengillä? Kun kaipaat hyväntuulista tekemistä omiin kiireettömiin hetkiin, kuluu kesäpäivä rennosti kirjan tai vaikka tehtäväkirjan parissa. Isommalla porukalla hauskat hetket syntyvät piha- tai lautapelien äärellä.

Ensiapulaukku kuntoon. Porottava aurinko voi helliä polttamiseen asti, ja kaupunkia kiertäessä jalat voivat hiertyä. Pasaatin Apteekki 1. kerroksessa on apunasi, kun tarvitset pientä paikkausta – valikoimasta löytyy kaikkea laastareista aurinkosuojaan ja särkylääkkeistä punkkipihteihin!

Oheispalvelut täydentävät vierailun. Liikkeiden tarjonnan lisäksi löydät Pasaatista myös käteisautomaatin, pakettipisteen, autopesun, asiakas-WC:t, lastenhoitohuoneen ja ilmaisen WLAN-yhteyden (Pasaati Free). 

Tervetuloa kylään!