Tänään 20.06.
avoinna klo 07–21
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Missä liikkeessä käy aina hyvin -kilpailu on ratkennut!

Kysyimme hiljattain teiltä, mikä Pasaatin liikkeistä on ansainnut parhaan palvelun pasaatilaisen tittelin. Voittaja on nyt selvillä: äänestitte Kulhon liikkeeksi, jossa käy aina hyvin! Ääniä ja kiitosta saivat ansaitusti myös useat muut pasaatilaiset.

Järjestimme 6.–19.5. äänestyksen, jossa te saitte äänestää mielestänne parhaan palvelun pasaatilaista – joko koko liikettä tai sen tiettyä tyyppiä. Nyt tulokset ovat selvillä! Saimme runsaasti ihania perusteluja siitä, miksi tietty liike tai tyyppi on timanttinen pasaatilainen.

Eniten ääniä liikkeenä keräsi Kulho, joka on yksi Pasaatin uusimmista tulokkaista. Perusteluina kerrottiin mm. seuraavia asioita: “Aina aurinkoinen ja ystävällinen palvelu! Ruoat tip top, voisi syödä päivittäin. Raikas tuulahdus Pasaatille”, “Kulhosta saa aina niin maistuvia ruokia ja henkilökunta on myös erittäin ystävällistä” ja “Kulho tekee aina parhaansa, jotta jokainen asiakas voi nauttia herkullisesta ja laadukkaasta ruokailuhetkestä”. Onnea Kulhon väelle voitosta!

Toiseksi eniten ääniä nappasi Kappahl. Kappahlia hehkutettiin mm. näin: “Aina rento ja ystävällinen palvelu, ei pakkomyyntiä, mutta silti saatavilla”, “Aina ystävällistä ja avuliasta asiakaspalvelua. Ja valikoimaa niin lapsille kuin aikuisille. Aina käydään siellä ostoksilla kun Pasaatissa vieraillaan” ja “Tähän kauppaan tulee milloin milläkin mielialalla, mutta aina sieltä poistuu hymyssä suin ja hyväntuulisena”.

Kolmanneksi eniten ääniä sai Sokos, joka pokkasi viime vuonna kisan ykköspaikan. Kiitosta satoi mm. seuraavasti: “Iloinen ja vastaanottava asiakaspalvelu”, “ Sokoksessa on aivan ihana ja iloinen henkilökunta, ja siellä saa hyvää asiakaspalvelua kun tarvitsee apua ja hyviä ideoita” ja “Sieltä saa aina kaiken mitä on hakemassa ja myyjät avuliaita muttei tyrkytä”.

Kiitos kaikille äänestäjille ja kiitos ahkerille pasaatilaisille, jotka teette Pasaatista Pasaatin. Paikan, jossa ihmisiä kohdataan lämpimästi ja ystävällisesti. Siitä ammennamme hyvää tuulta, joka päivä!