Tänään 19.05.
avoinna klo 12–18
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Missä Pasaatin liikkeessä käy aina hyvin?

Pasaatissa sinua palvelee noin 500 alansa ammattilaista ja yli 60 liikettä. On tullut taas aika äänestää joukostamme liike, jossa käy aina hyvin! Valta on nyt teillä, ihanat asiakkaamme – anna äänesi ja vaikuta. Osallistumalla äänestyksen yhteydessä arvontaan voit voittaa 100 € lahjakortin!

Viime vuonna voiton äänestyksessä vei Sokos, mutta kuka nostaa pokaalin tänä vuonna? Perustelut valinnallesi voivat olla mitä vain, mikä on tehnyt Pasaatin liikkeessä asioinnista mieleenpainuvan tai mikä saa sinut palaamaan liikkeeseen yhä uudelleen. Voit myös antaa erityismaininnan liikkeessä työskentelevälle henkilölle, mikäli hän on tehnyt ammattitaidollaan sinuun lähtemättömän vaikutuksen!

Äänestysaikaa on sunnuntain 19.5. loppuun asti. Äänestä omaa ehdokastasi oheisella lomakkeella.

Jättämällä äänesi voit myös osallistua arvontaan, jossa palkintona on 100 euron lahjakortti valitsemaasi Pasaatin liikkeeseen (pl. Alko ja Veikkaus). Arvontaan osallistutaan jättämällä nimi ja puhelinnumero oheiselle lomakkeelle.

Voittaja julkaistaan Pasaatin somessa ja saitilla.

Parhaan palvelun pasaatilainen on…

kuka pasaatilaisista on ansainnut parhaan palvelun pasaatilaisen tittelin?

Olen lukenut tietosuojaselosteen
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kaikki mukavat terveiset välitetään asianomaisille, joten äänestämällä ja jättämällä perustelusi voit myös jakaa hyvää mieltä ahkerille pasaatilaisille.

Miten voin äänestää, jos en tiedä ehdokkaani nimeä?

Jos haluat ehdottomasti äänestää tiettyä henkilöä, voit kysyä ehdokkaasi nimeä asioidessasi liikkeessä. Osassa liikkeistä työntekijöillä on nimilaatat, mutta jos sitä ei ole, voit kysyä rohkeasti henkilön etunimeä.

Tietosuojaseloste