Tänään 22.10.
avoinna klo 07–21
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Hetki ystävälle

Keskiviikkona 14.2. vietetään ystävänpäivää. Muista ystävää, läheistä tai muuta rakasta ihmistä erityisesti silloin – anna hänelle tänä vuonna ajatuksella valittu lahja tai yhteinen hetki.

Ystävät ovat hetkensä ansainneet ympäri vuoden, mutta erityisesti ystävänpäivänä on hyvä muistuttaa kuinka tärkeitä he ovat. Katso vinkkimme ystävän muistamiseen!

Yhteinen herkkuhetki. Vie ystävä nauttimaan kuppi kuumaa, makea suupala tai lasillinen kuplivaa. Tarjoilun äärellä on kiva vaihtaa kuulumisia ja höpistä niitä näitä.

Muistikirja yhteisille muistoille. Ystävälle annettavaan muistikirjaan voi kirjata päiväkirjan hengessä yhteiset muistot ja sujauttaa väliin valokuvat. Muistikirja kasvattaa myös arvoa ajan myötä!

Itsetehty kortti. Jos ystävä asuu kaukana tai yhteistä aikaa on vaikea järjestää, lähetä hänelle kortti! Lisää tunnetta korttiin saat askartelemalla sen itse ystävän maun mukaisesti.

Hemmottelua omaan makuun. Minkä asian äärellä ystävä rentoutuu? Onko se taidetta, lukemista, makuelämyksiä, koti spa -hetkiä vai jotain muuta? Anna lahja, jonka parissa voi unohtaa kiireet!