Tänään 22.01.
avoinna klo 07–21
KAUPPAKATU 10
48100 KOTKA

Rouva Hulda Huoleton

Rouva Hulda Huolettomasta teet ihania löytöjä itsellesi tai lahjaksi! Myymälän valikoima koostuu lähituotantona tehdyistä käsitöistä sekä elintarvikkeista. Tuotteiden tekijät ovat yksityisiä ihmisiä mm. Kotkasta, Klamilasta, Pyhtäältä ja Loviisasta, ja he tekevät tuotteita pääasiassa harrastuksenaan ja suurella sydämellä. Tuotteet ovat uniikkeja ja kaikkien niiden takana on tarina. Rouva Hulda Huolettomasta saat myös upeita Kotka-tuotteita, kuten puisia magneetteja! Lisäksi valikoimaan kuuluvat mm. villasukkien korjauspalvelut. Myymälästä voi myös tiedustella tilaustöitä! Tervetuloa nauttimaan lämpöisestä tunnelmasta!

Pop up -myymälät

Johanna d’Art Lifestyle

Ihana lifestyle-putiikki Pasaatin 1. kerroksessa. Valikoimassa kauneudenhoitotuotteita, sisustustarvikkeita ja vaatteita, sekä kahvia, teetä ja jäätelöä. Liike avoinna ma–pe klo 10–18, la klo 10–15.

Elisa

Hoida liittymäasiasi kuntoon Elisalla! Liike palvelee 1. kerroksessa Aschanin vieressä. Saat liittymät heti käyttöösi. Näytillä on myös rajoitettu valikoima esittelylaitteita – laitteet toimitusmyyntinä. Liike avoinna ma–pe klo 10–19 ja la klo 10–16.

Karhu Voima Energiapiste

Karhu Voima on kymenlaaksolainen sähköyhtiö. Karhu Voiman Energiapiste sijaitsee 1. kerroksessa Aschanin vieressä.

 

Alko

Pasaatissa asiointiin voi luontevasti yhdistää juomahankinnat Alkosta. Päivittäistavarakaupan kanssa yhteiseen pullonpalautukseen asiakkaat voivat palauttaa kaikki kierrätykseen sopivat tyhjät pullot.

Boppis Sisustus

Boppis on edullinen, laadukas ja yllätyksellinen sisustusmyymälä, josta löydät ihanat sisustustuotteet ja kauniit kodin tarvikkeet. Valikoimaan kuuluu mm. sisustustyynyjä ja -koreja, lyhtyjä, mattoja, keittiö- ja kylpytuotteita sekä postikortteja. Myymälän valikoimaan lisätään myös kausituotteita.

Emmy-myyntilaatikot

Emmy on Suomen suurin markkinapaikka käytetyille naisten, miesten ja lasten hyväkuntoisille merkkivaatteille, -kengille ja -asusteille. Valikoimassamme on yli 70.000 tarkastettua laatutuotetta ja lisäämme kauppaan viikottain tuhansia upeita uutuuksia.

Emmyn kautta voit vaivattomasti myydä tarpeettomat hyväkuntoiset merkkivaatteet, -kengät, -laukut ja -asusteet. Voit valita otatko myyntituottosi rahana suoraan tilillesi tai Emmyn tai yhteistyökumppanimme lahjakortille +10-15 % lisäedulla. Emmy lajittelee, valokuvaa, hinnoittelee, varastoi ja myy tuotteesi. Voit laittaa tuotteesi myyntiin helposti Emmyn myyntilaatikon kautta. Löydät laatikon pohjakerroksesta, S-marketin läheisyydestä.

Emmyllä on nyt käytössään myös sähköinen lähete! Voit nyt siis täyttää laatikkoon jätettävien tuotteiden myyntilähetteen paperilähetteen sijaan sähköisesti verkossa Emmyn omilla sivuilla. Tulevaisuudessa paperiset myyntilähetteet tullaan vaihtamaan valtaosin sähköisiin lähetteisiin.

Emmyn sydän sykkii laadukkaille vaatteille, inspiroiville löydöille, helposti siivotuille vaatekaapeille sekä päästöjen vähentämiselle. Ihastu sinäkin osoitteessa https://store.emmy.fi/

Contextia

Tarjoamme puheterapiaa, toimintaterapiaa, perhepsykoterapiaa, psykoterapiaa ja neuropsykologian palveluja Kotkassa. Toiminta- ja puheterapiakäynnit toteutetaan useimmiten asiakkaalle tutussa ympäristössä, kuten esimerkiksi asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa.

Kotkan toimipiste sijaitsee kaupungin keskustassa Kauppakeskus Pasaatissa. Hissiaulaan pääsee Lindexin ja Lifen välisestä ovesta Contextia-opasteita seuraamalla. Sisäänkäynti sijaitsee neljännessä kerroksessa.

Venefica

Pasaatin 3. kerroksessa sijaitseva Venefica tarjoaa apua ajatusten rauhoittamiseen ja stressin laukaisemiseen niin mielikuvaharjoitteina kuin kevyinä fyysisinä hoitoina. Venefica edistää mielesi ja kehosi kykyä rentoutua, palautua ja ottaa vastaan uusia asioita mm. hieronnoin, Neurosonic-hoidoin sekä mielikuvavalmennuksilla ja hypnoosilla. Kaikki hoidot tehdään asiakaslähtöisesti ja hänen omien arvojensa mukaisesti.

Veneficalla sinusta yksilöllistä huolta pitää koulutettu rentoutus- ja hypnoosivalmentaja Anu Rosenlindt.

Venefica sijaitsee Pasaatin 3. kerroksessa. Käynti tapahtuu Pasaatin 1. kerroksesta Espresso Housea vastapäätä olevasta ovesta Venefica-kylttejä seuraamalla.

Kotkan Hierojakoulu

Suomen Hierojakoulut on Suomen suurin koulutetun hierojan ammattitutkintoon valmentavaa koulutusta sekä laadukkaita hierontapalveluita tarjoava kotimainen yritys. Tarjoamme Kotkan toimipisteessämme valmistuneiden hierojien ja opettajien tekemää hierontaa, edullista opiskelijahierontaa sekä urheiluhierontaa. Voit varata ajan puhelimitse tai helposti nettiajanvarauksesta.

Sisäänkäynti Hierojakoululle sijaitsee Keskuskadun puoleisella käytävällä Dressmannin ja Carlingsin välissä.

Kymen Sanomat

Kymen Sanomat on paikallinen, seitsemän kertaa viikossa ilmestyvä sanomalehti. Lehteä julkaisee Kaakon Viestintä Oy.

Kymen Sanomien asiakaspalvelu sijaitsee Pasaatin 2. kerroksessa. Asiakaspalvelu on avoinna ma–pe klo 9–12.  Asiakaspalvelun puhelinnumero palvelee ma–pe klo 8–16.

Kymen Sanomien Kotkan toimitus sijaitsee Pasaatin 4. kerroksessa.