Tänään 02.12.
avoinna klo 07–21
KESKUSKATU 10
48100 KOTKA

Spesia Puoti

Spesia Puoti on ammattiopisto Spesian ylläpitämä kauppa, joka toimii samalla asiakaspalvelun ja myynnin oppimisympäristönä. Myynnissä on opiskelijoiden valmistamien tuotteiden lisäksi mm. KTP:n fanituotteita, Merinollan merinovillaisia pipoja ja huiveja, Suskin Korujen korvakoruja ja Sammalsydämen kukkakransseja. Tuotevalikoima voi vaihdella sesongin mukaan.

Spesia Puoti pyrkii vastuullisuuteen ja panostaa aitouteen. Sisustuksessa ja kaikissa valinnoissa kulkee ajatus kierrätyksestä, kestävästä kehityksestä ja kymenlaaksolaisuudesta.

Normaalien aukioloaikojen lisäksi myymälä palvelee sesonkiaikana ja kauppakeskuksen tapahtumissa myös lauantaisin klo 10–15.

 

Elisa

Hoida liittymäasiasi kuntoon Elisalla! Liike palvelee 1. kerroksessa Aschanin vieressä. Saat liittymät heti käyttöösi. Näytillä on myös rajoitettu valikoima esittelylaitteita – laitteet toimitusmyyntinä.

Johanna d’Art Lifestyle

Ihana lifestyle-putiikki Pasaatin 1. kerroksessa. Valikoimista löydät
yli 40 toimittajan tuotteita!

Liikkeessä on myynnissä kauneudenhoitotuotteita mm. brändeiltä Hetkinen, Scottish Finest Soap ja Osmia. Sisustustuotevalikoimasta löytyvät Dixie-matot, Ib Laursen, Piironki, Jeanne d’Arc Living, Olsson&Jenssen, Muubs, Anno, Paratiisipajan kynttilät sekä kotimaiset Cilla`sin ja Candlelightstoryn siivoustuotteet, päresydänkynttilät ja pyykkietikat.

Vaatteita ja asusteita on tarjolla naisille, lapsille ja miehille! Vaatteissa yhdistyy luonnon materiaalit merinovilla, pellava, luomubambu ja -puuvilla sekä silkki, joissa on hyvä istuvuus kaikille vartaloille. Vaatteita on mm. brändeiltä Blushbar by Basics, Laurie, People Tree, Verson Puoti, PaaPii, Privatsachen, Nordic Swan Living, L`asessor, Littlebit Design ja Rock by Sweden.

Lisäksi valikoimassa on luomukahvia sekä luomuteetä The Huoneelta, Mokkamestareilta ja Johan & Nyströmiltä. Herkkuhetken voi taata artesaanijäätelöllä Porvoosta ja Lahdesta.

Tervetuloa!

Pop up -myymälät

Kirjaspotti pop up

Lasten kirjoja, historiaa, luontoaiheita, kokkailua, romaaneja ja paljon muuta löydät Kirjaspotin pop up -myymälästä! Valikoimassa on niin uutuuksia kuin myös vanhempiakin painoksia. Myymälä sijaitsee Pasaatin pohjakerroksessa S-Marketia vastapäätä. Myymälä on avoinna ma–pe klo 10.15–18 ja la klo 10.15–16.

Kotka Steam Brewery pop up & ”tap point”

Kotka Steam Brewery on avannut pop up -myymälän ja “tap pointin” Pasaatiin 1. kerrokseen. Myymälän valikoimassa on paikallisen panimon omia tuotteita sekä lahjapakkauksia. Myymälä on avoinna ma–pe klo 11–19, la klo 11–17 ja su klo 12–16.

Villapuoti

Villapuoti palvelee taas Pasaatissa! Pehmeitä ja lämpöisiä villatuotteita tarjoava myymälä sijaitsee Pasaatin 1. kerroksessa. Villapuoti on avoinna ma–pe klo 10–18 ja la 10–16.

Alko

Pasaatissa asiointiin voi luontevasti yhdistää juomahankinnat Alkosta. Päivittäistavarakaupan kanssa yhteiseen pullonpalautukseen asiakkaat voivat palauttaa kaikki kierrätykseen sopivat tyhjät pullot.

Boppis Sisustus

Boppis on edullinen, laadukas ja yllätyksellinen sisustusmyymälä, josta löydät ihanat sisustustuotteet ja kauniit kodin tarvikkeet. Valikoimaan kuuluu mm. sisustustyynyjä ja -koreja, lyhtyjä, mattoja, keittiö- ja kylpytuotteita sekä postikortteja. Myymälän valikoimaan lisätään myös kausituotteita.

Kotkan Hierojakoulu

Suomen Hierojakoulut on Suomen suurin koulutetun hierojan ammattitutkintoon valmentavaa koulutusta sekä laadukkaita hierontapalveluita tarjoava kotimainen yritys. Tarjoamme Kotkan toimipisteessämme valmistuneiden hierojien ja opettajien tekemää hierontaa, edullista opiskelijahierontaa sekä urheiluhierontaa. Voit varata ajan puhelimitse tai helposti nettiajanvarauksesta.

Sisäänkäynti Hierojakoululle sijaitsee Keskuskadun puoleisella käytävällä Dressmannin ja Carlingsin välissä.

Kymen Sanomat

Kymen Sanomat on paikallinen, seitsemän kertaa viikossa ilmestyvä sanomalehti. Lehteä julkaisee Kaakon Viestintä Oy.

Kymen Sanomien asiakaspalvelu sijaitsee Pasaatin 2. kerroksessa. Asiakaspalvelu on avoinna ti–pe klo 9–12.  Asiakaspalvelun puhelinnumero 05 2100 5500 palvelee ma–pe klo 8–16.

Kymen Sanomien Kotkan toimitus sijaitsee Pasaatin 4. kerroksessa.

Timanttiset Suomen Kultakello

Suomen Kultakello Oy on perustettu vuonna 1965 ja on kello-ja jalometallialan suurimpia vähittäismyyjiä. Toiminnan perusperiaate on alusta lähtien ollut asiantunteva ja joustava asiakaspalvelu. Suomen Kultakellon henkilökunta on ammattitaitoista ja palvelualtista. Tarjoamme jatkuvasti uudistuvan korkealaatuisen tuotevalikoiman, jota täydentää laadukas kellojen- sekä korujen huolto- ja korjaustoiminta. Meillä myös Polar-sykemittarien huoltopalvelu. Olipa lahjatarpeesi pieni tai suuri, haluamme tarjota parasta. Tervetuloa Kultakelloon, asikkaiden palveleminen on meille sydämen asia!

Poikkeuksia aukioloajoissa 30.3.2020 alkaen:

Ma klo 11–17
Ti suljettu
Ke–pe klo 11–17
La 11–15

Poikkeukselliset aukioloajat ovat voimassa toistaiseksi.

Timanttisten liikkeen aukioloajat näet myös Timanttisten kotisivuilta.