Tänään 31.05.
avoinna klo 12–18
KAUPPAKATU 10
48100 KOTKA

Elisa

Hoida liittymäasiasi kuntoon Elisalla! Liike palvelee 1. kerroksessa Aschanin vieressä. Saat liittymät heti käyttöösi. Näytillä on myös rajoitettu valikoima esittelylaitteita – laitteet toimitusmyyntinä.

Elisan myyntipiste on toistaiseksi suljettu.

Myyntipiste avautuu jälleen 2.6. seuraavilla aukioloilla: 

Ti–pe klo 15–17
La klo 10–16

Johanna d’Art Lifestyle

Ihana lifestyle-putiikki Pasaatin 1. kerroksessa. Valikoimista löydät
yli 40 toimittajan tuotteita!

Liikkeessä on myynnissä kauneudenhoitotuotteita mm. brändeiltä Hetkinen, Scottish Finest Soap ja Osmia. Sisustustuotevalikoimasta löytyvät Dixie-matot, Ib Laursen, Piironki, Jeanne d’Arc Living, Olsson&Jenssen, Muubs, Anno, Paratiisipajan kynttilät sekä kotimaiset Cilla`sin ja Candlelightstoryn siivoustuotteet, päresydänkynttilät ja pyykkietikat.

Vaatteita ja asusteita on tarjolla naisille, lapsille ja miehille! Vaatteissa yhdistyy luonnon materiaalit merinovilla, pellava, luomubambu ja -puuvilla sekä silkki, joissa on hyvä istuvuus kaikille vartaloille. Vaatteita on mm. brändeiltä Blushbar by Basics, Laurie, People Tree, Verson Puoti, PaaPii, Privatsachen, Nordic Swan Living, L`asessor, Littlebit Design ja Rock by Sweden.

Lisäksi valikoimassa on luomukahvia sekä luomuteetä The Huoneelta, Mokkamestareilta ja Johan & Nyströmiltä. Herkkuhetken voi taata artesaanijäätelöllä Porvoosta ja Lahdesta.

Tervetuloa!

Pop up -myymälät

Prizzi

Upeita naistenvaatteita kauniissa väreissä ja kuoseissa. Vaatteet tulevat mm. Ranskasta ja Italiasta, ja valikoimaan lisätään uutuuksia jatkuvasti – mutta vain muutamia kappaleita! Valikoimassa on myös isompia kokoja. Prizzin löydät Pasaatin 1. kerroksesta torin puoleisen sisäänkäynnin läheltä. Liike avoinna ma–pe klo 10–18 ja la klo 10–16.

 

Alko

Pasaatissa asiointiin voi luontevasti yhdistää juomahankinnat Alkosta. Päivittäistavarakaupan kanssa yhteiseen pullonpalautukseen asiakkaat voivat palauttaa kaikki kierrätykseen sopivat tyhjät pullot.

Boppis Sisustus

Boppis on edullinen, laadukas ja yllätyksellinen sisustusmyymälä, josta löydät ihanat sisustustuotteet ja kauniit kodin tarvikkeet. Valikoimaan kuuluu mm. sisustustyynyjä ja -koreja, lyhtyjä, mattoja, keittiö- ja kylpytuotteita sekä postikortteja. Myymälän valikoimaan lisätään myös kausituotteita.

Emmy-myyntilaatikot

Emmy on Suomen suurin markkinapaikka käytetyille naisten, miesten ja lasten hyväkuntoisille merkkivaatteille, -kengille ja -asusteille. Valikoimassamme on yli 70.000 tarkastettua laatutuotetta ja lisäämme kauppaan viikottain tuhansia upeita uutuuksia.

Emmyn kautta voit vaivattomasti myydä tarpeettomat hyväkuntoiset merkkivaatteet, -kengät, -laukut ja -asusteet. Voit valita otatko myyntituottosi rahana suoraan tilillesi tai Emmyn tai yhteistyökumppanimme lahjakortille +10-15 % lisäedulla. Emmy lajittelee, valokuvaa, hinnoittelee, varastoi ja myy tuotteesi. Voit laittaa tuotteesi myyntiin helposti Emmyn myyntilaatikon kautta. Löydät laatikon pohjakerroksesta, S-marketin läheisyydestä.

Emmyllä on nyt käytössään myös sähköinen lähete! Voit nyt siis täyttää laatikkoon jätettävien tuotteiden myyntilähetteen paperilähetteen sijaan sähköisesti verkossa Emmyn omilla sivuilla. Tulevaisuudessa paperiset myyntilähetteet tullaan vaihtamaan valtaosin sähköisiin lähetteisiin.

Emmyn sydän sykkii laadukkaille vaatteille, inspiroiville löydöille, helposti siivotuille vaatekaapeille sekä päästöjen vähentämiselle. Ihastu sinäkin osoitteessa https://store.emmy.fi/

Kotkan Hierojakoulu

Suomen Hierojakoulut on Suomen suurin koulutetun hierojan ammattitutkintoon valmentavaa koulutusta sekä laadukkaita hierontapalveluita tarjoava kotimainen yritys. Tarjoamme Kotkan toimipisteessämme valmistuneiden hierojien ja opettajien tekemää hierontaa, edullista opiskelijahierontaa sekä urheiluhierontaa. Voit varata ajan puhelimitse tai helposti nettiajanvarauksesta.

Sisäänkäynti Hierojakoululle sijaitsee Keskuskadun puoleisella käytävällä Dressmannin ja Carlingsin välissä.

Kymen Sanomat

Kymen Sanomat on paikallinen, seitsemän kertaa viikossa ilmestyvä sanomalehti. Lehteä julkaisee Kaakon Viestintä Oy.

Kymen Sanomien asiakaspalvelu sijaitsee Pasaatin 2. kerroksessa. Asiakaspalvelu on avoinna ma–pe klo 9–12.  Asiakaspalvelun puhelinnumero palvelee ma–pe klo 8–16.

Kymen Sanomien Kotkan toimitus sijaitsee Pasaatin 4. kerroksessa.

Western Union

Western Union rahansiirtopalvelun löydät Pasaatin pohjakerroksesta Keidas Food Shopista.