Tänään 10.08.
avoinna klo 07–21
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Omaa aikaa ja herkuttelua kahvilassa

Joskus päivän paras hetki voi olla kuppi kahvia omassa seurassa tai ystävän kanssa. 

Kun haluat istahtaa hetkeksi ostosten lomassa, löydät Pasaatin kahviloiden joukosta varmasti oman suosikkisi. 

Espresso House on kuin toinen olohuone, joka tarjoaa huippulaadukkaan kahvin lisäksi maittavia leivonnaisia, lounasleipiä ja -salaatteja sekä kattavan valikoiman kylmiä juomia.

Talven uutuus on kylmää ja pähkinäistä! Hasselpähkinä -jäälatte ja hasselpähkinä-suklaafrapino ovat kauden viileitä uutuuksia, joissa on hasselpähkinäsiirappia antamassa ihanan pähkinäistä makua.

Jungle Juice Barista löytyy premium-laatuisia raikkaita ja herkullisia mehuja, smoothieita ja terveysshotteja ilman lisättyä sokeria tai lisäaineita. Juomat valmistetaan tuoreista raaka-aineista paikan päällä ja kaikki mehut puristetaan itse.

Olet sitten menossa palaveriin, treeneihin, treffeille tai kohti tiukkaa duunipäivää, Jungle Juice Barista saat tarvitsemasi: yleisimmät superfoodit, proteiinit ja vitamiinit. Valmistamme juomasi tilauksesta tai voit valita valmiin juoman vitriinimme valikoimasta ilman odotusta. Juomat ovat niin terveellisiä että jo yhdestä saat melkein päivittäisen tarpeesi hedelmiä, marjoja ja kasviksia.

Presso on sitä varten, että jokaisena päivänä olisi aikaa omalle, hyvälle hetkelle. Haluamme vaalia läheistä ja kotoista kahvilakulttuuria. Kahvi on suomalaiseen makuun hyvää ja varmasti tuoretta. Pullat, sämpylät ja pikkusyötävät ovat herkullisen makuisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita – meillä on uuni kuumana koko päivän.

Tottahan elämän pitää olla makeaakin. Anna meidän yllättää: kun kello kilahtaa, jotakin hyvää tuli juuri uunista.

Maukkaita herkkuja löydät Pasaatin kahviloiden lisäksi myös Karamellitehdas Sweet Dreams -myymälästä!  Löydät monenlaisia herkkuja itselle tai lahjaksi! Valikoimassa mm. kahvipapuja (jotka jauhetaan paikan päällä), irtoteetä, suklaata ja tryffeleitä. Lapsille on oma valikoimansa ja lisäksi liikkeessä on salmiakkicorner, joka on omistettu yksinomaan tälle perisuomalaiselle herkulle.

Myymälästä löydät myös Vuoden herkku 2018 -palkinnon voittaneen salty toffeen, joka on Karamellitehtaan oma fudge. Valikoimaan tulee myös ajoittain ihania uutuuksia!

Public Corneriin voit poiketa niin kahville kuin oluellekin! Se on siisti ja tyylikäs kaupunkipubi, jonne on helppo poiketa shoppailun lomassa! Ruokalistaltamme löydät herkulliset pubiannokset oluen kylkeen. Kanta-asiakaskorttina toimii S-Etukortti, jolla voit käyttää hyväksesi vaihtuvia asiakasomistajien tarjouksia ja kerryttää tietysti S-bonusta.

Löydät kaikki Pasaatin kahvilat ja ravintolat täältä: https://pasaati.fi/kahvilat-ja-ravintolat/