Tänään 20.06.
avoinna klo 07–21
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Lasten kevät on tulvillaan värejä, keveyttä ja iloa

Kevät on täällä taas – tai ainakin ihan pian. Valon määrä lisääntyy ja kaapeista kaivellaan kevyempää vaatetta päälle, aurinkolaseja tietenkään unohtamatta. 

Lasten kevätvarusteiden tärkeimmät ominaisuudet ovat varmasti käytännöllisyys ja kestävyys, mutta niiden ohella myös keväälle tyypilliset värit, keveys ja ilo näkyvät lastenkin pukeutumisessa. 

Pasaatin liikkeet antoivat muutamia vinkkejä kevään muodista ja trendeistä:  

Synsam

Jos vuoden 2023 silmälasimuoti pitäisi tiivistää yhteen avainsanaan, se olisi ehdottomasti monipuolisuus. Tänä vuonna valinnanvaraa on runsaasti! 

Lasten silmä- ja aurinkolasimuodissa korostuvat mukavuus, keveys, turvallisuus, muovimateriaalien läpikuultavuus, värikkyys ja kierrätetyt materiaalit. Myös lapsilla voi olla useammat lasit eri käyttötarkoitukseen: aurinkolasit vahvuuksin, kivat lasit kouluun ja arkeen, sporttikäyttöön urheilulasit tai piilolinssit. 

Lasten linsseihin on nyt myös tarjolla funktionaalisia ratkaisuja, kuten myopiaa eli miinusvoimakkuutta hidastavat silmälasilinssit tai piilolinssit ja tietysti blue block -linssit älylaitteiden käyttöön. Linssien sinivalosuodatus suojaa silmiä älylaitteiden siniseltä valolta. Lasten silmät ovat herkemmät, joten erityisesti heidän silmänsä kannattaa suojata.

Specsavers

Kevään ihanat läpikuultavat värit valloittavat lapset. Muovikehysten aisat ovat usein moniväriset tai kehyksen merkillä/kuvalla koristellut.

Metallikehyksissä on hyvin selkeitä malleja, pyöreähköt muodot ovat edelleen suosiossa lastenkehyksissä. Aurinkolasit voimakkuuksilla tai tummentuvalla linssillä sopivat hyvin keväthangille.

Tervetuloa ihastelemaan Specsaversin laajaa lasten/nuorten kehysmallistoa!

Silmäasema

Lasten aurinko- ja silmälaseissa trendit eivät näy samalla tavalla kuin aikuisten laseissa. 

Silmäaseman viesti lasten aurinkolasien suhteen onkin se, että ne ylipäätään kannattaa hankkia lapselle, sillä moni vanhempi ei tätä tule huomioineeksi. 

Silmäasemalta löytyy aurinkolaseja ihan taaperoikäisestä teini-ikäiseen, joten tervetuloa sovittelemaan!

Carlings

Bändipaidat ja Leviksen 501 lapsille – todella trendikäs valinta!

Lapsille löytyy kokoja Levi’s 501 -farkusta ja Dickiesin Original Work Pantseista. Pieniä kokoja löytyy myös bändipaidoista, jotka ovat ikuisia klassikoita. 

Tämän kevään trendiväri on ehdottomasti violetti!

Marimekko

Marimekon lasten vaatevalikoimassa toistuvat aikuisten vaatteista tutut kuosit ja kirkkaat värit. 

Pastellivärit tuovat keväisin pukeutumiseen keveyttä ja raikkautta – ne toimivat kuosissa kuin kuosissa ja ovat helppoja yhdisteltäviä!

New Hairstore

Poikien hiustrendit mukailevat idolien hiustyylejä mm. jalkapallomaailmasta. Yhdistävä tekijä on lyhyet sivut ja pidempi päällysosa. 

Helppous on tärkeää – pese ja pidä. Tytöt suosivat nyt pidempiä hiuksia, joita saa letiteltyä monella eri tavalla. 

Kuvan ekaluokkalaisen hiukset leikkasi Janita.