Tänään 21.04.
avoinna klo 12–18
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Herkuttele Pasaatin monipuolisissa ravintoloissa!

Yllättikö shoppailun lomassa nälkä? Tankkaa itsesi herkullisilla annoksilla, niin jaksat tehdä ostoksia hyvin mielin.

Jos mielesi tekee aasialaisia makuja, tule herkuttelemaan kattavalla sushibuffetilla Konnichiwaan! Herkullisen sushibuffetin valikoimaan kuuluvat niin klassiset sushit kuin myös uudet makuyhdistelmät. Sushibuffetin lisäksi tarjolla on tuoretta sashimia, Miso-keittoa ja lämpimiä aasialaisia ruokia. Buffettiin sisältyy myös maukas makea jälkiruoka sekä kahvi ja tee. Lisää aasialaisia makuja löydät Firewokissa! Uudessa wokkiravintolassa sinä saat valita suosikkiainestesi joukosta, joista henkilökunta loihtii sinulle hetkessä herkullisen wok-annoksen! 

Mikäli haluat napata lounaasi nopeasti mukaan, suuntaa nokka kohti Hesburgeria tai Subway- ravintolaa! Hesburgerin maistuvat hampurilaisateriat, raikkaat salaatit sekä virkistävät smoothiet ja fruitiet piristävät kiireistä shoppailijaa! Subway-ravintola tarjoaa herkullisia Subeja vastapaistetuista leivistä. Voit valita mieleisesi täytteet laajasta valikoimasta tai maistaa yhtä suosikki-Subeista! Kaikki Subit ovat saatavilla myös salaattina ja voit koota tuotteet ateriaksi. 

Jos haluat nauttia välimerellisiä makuja tai herkullisia pizzoja, sinua odottavat ravintola Tori sekä Rosso Express! Ravintola Tori on koko perheen välimerellinen ravintola, joka sijaitsee Kotkan Kauppatorilla. Piipahda lounaalle taikka nauti illallinen kynttilän valossa. Torista löydät laajan viini- ja olutvalikoiman, sekä erikoiskahvit ja sesonkivalikoiman. Rosso Expressissä valittavanasi on perinteisten ohuiden ja rapeiden originale-pizzojen lisäksi maukas ja terveellisempi runsaskuituinen rukiinen pizza sekä tuhdimpi pannupizza.

Lue lisää Pasaatin ravintoloista täältä!