Tänään 16.10.
avoinna klo 07–21
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Hurjaa halloweenia!

Lokakuussa kummitukset, zombit ja muut möröt juhlivat! Liity mukaan pelottavaan ilonpitoon, ja järjestä kotona kauhistuttavat halloween-juhlat. Kaiken tarpeellisen kemuihin löydät meiltä Pasaatista!

Halloween-juhlissa tunnelma syntyy paitsi toinen toistaan hurjemmista asuista, myös hurjasta sisustuksesta ja herkullisen karmivista tarjoiluista.

Mustilla pöytäliinoilla, hämärällä valaistuksella ja halloween-aiheisella rekvisiitalla koti kuin koti muuttuu kauhujen kartanoksi. Viritä pöydille ja hyllyille hämähäkinseittiä, koristele ovensuut teemaan sopivilla viirinauhoilla ja kaiverra ilmeikkäitä kurpitsoja. Lisämaustetta saa värillisillä valoilla, runsaalla määrällä led-kynttilöitä sekä osuvalla musiikilla.

Kauhistuttavien juhlien tarjoilut vievät kielen mennessään, mutta ovat myös selkäpiitä karmivan upeita. Kummituskuppikakut, teemaan sopivilla strösseleillä koristellut mokkapalat ja musta lakritsikakku tuovat makeutta kemuihin, ja suolaisia kauhunhetkiä voi tarjoilla mm. nakkisormilla ja muumiopiirakalla. Kruunaa kokonaisuus myrkynvihreäksi värjätyllä boolilla!

Halloween-asun voi ostaa valmiina, mutta miltei mistä tahansa aiheesta saa pelottavan muutamalla lisämausteella. Kasvoille saa kalpeutta vaalealla pohjustuksella, silmiin saa aavemmaisuutta tummalla meikillä ja hiukset voi koristella hämähäkinseitillä. Hurjimmat käyttävät meikkiinsä tekoverta tai maskeeraavat kasvot lähes tunnistamattomiksi!

Pasaatin henkilökunta on apunasi jännittävien juhlien järjestämisessä. Löydät monista liikkeistämme halloween-teemaisia tuotteita asuun, kotiin ja juhlapöytään. Tervetuloa kammottaville ostoksille!