Tänään 22.10.
avoinna klo 07–21
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Kohti uutta vuotta

Vuosi 2023 lähenee loppuaan. Ota uusi upea vuosi vastaan makusi mukaisesti, oli se sitten räiskyvillä juhlilla tai rauhallisen tunnelman ympäröimänä.

Uudenvuoden juhlaan ei ole olemassa yhtä ainoaa oikeaa kaavaa. Juhlia on yhtä monia kuin juhlijoitakin. Mikä on sinun tapasi hypätä uuteen vuoteen?

Näyttävästi ja isolla porukalla. Mikäli pidät suurista juhlista, järjestä suuret ja kimaltavat juhlat kotona tai hyvin varustellussa vuokratilassa. Mukaan voi kutsua läheiset, ystävät ja vaikka työkaveritkin, ja juhlia voi olla järjestämässä useampi ihminen. Ilmapallot ja tähtisädetikut kuuluvat tietysti juhlatilan koristeluihin!

Perheen ja läheisten kesken. Uusivuosi on hyvää aikaa myös perhejuhlille. Järjestäkää pienimuotoiset kutsut esimerkiksi useamman sukupolven kesken nauttien perinteisistä herkuista ja yhdessäolosta. Myös lähimmät ystävät muodostavat perheen!

Omassa rauhassa. Kodin lämpö, mukavuus ja suosikkiherkut – muuta ei välttämättä tarvita! Rauhallisissa merkeissä vietetty uusivuosi voi olla rakas perinne, mutta sitä voi kokeilla myös silloin, kun rento oleskelu houkuttelee juhlien sijaan.

Tarjoilut ja varustelut kaikenlaisiin uudenvuoden juhliin löydät Pasaatista – tervetuloa valmistelemaan uuden alkua kanssamme!