Tänään 30.03.
avoinna klo 07–21
KAUPPAKATU 10
48100 KOTKA

Presso

Presso on sitä varten, että joka päivä olisi aikaa omalle hyvälle hetkelle. Haluamme vaalia läheistä ja kotoista kahvilakulttuuria. Kahvi on suomalaiseen makuun hyvää ja varmasti tuoretta. Pullat, sämpylät ja pikkusyötävät ovat herkullisen makuisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita – meillä on uuni kuumana koko päivän. Tottahan elämän pitää olla makeaakin. Anna meidän yllättää: kun kello kilahtaa, jotakin hyvää tuli juuri uunista.

Espresso House Kotka

Espresso House on kuin toinen olohuone ja haluammekin tarjota sinulle huippulaadukkaan kahvin lisäksi maittavia leivonnaisia, lounasleipiä ja -salaatteja sekä kattavan valikoiman kylmiä juomia. Oletko jo maistanut flat whitea?

Meillä työskentelee intohimoisia kahvin ammattilaisia, joilla on yksinkertainen tavoite – Haluamme tarjota maailman parhaille vieraillemme maailman parhaan kahvinautinnon.

Tervetuloa kylään!

 

Poikkeuksia aukioloajoissa, 23.3.2020 alkaen:

Ma–pe 10–18
La 10–16
Su 12–16

Poikkeukselliset aukioloajat ovat voimassa toistaiseksi.

 

 

Aschan Coffee & Deli

Tarjoamme herkkuja päiväsi jokaiseen hetkeen. On suolaista, makeaa, pientä ja isompaa. Kaikkia Aschan Coffee & Delin tuotteita yhdistää kaksi asiaa – tuoreus ja hyvä maku. Valvomme tuotteidemme laatua ja kehitämme valikoimaamme aktiivisesti sinun ja muiden asiakkaidemme toiveiden pohjalta.

Herkutellaan Aschanissa!

Päivitys 26.3.2020: Aschan on 26.3. alkaen toistaiseksi suljettu vallitsevan koronavirusepidemian vuoksi.