Tänään 29.09.
avoinna klo 12–18
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Rakas koti

Oma koti on ehkä maailman tärkein paikka. Sinne on mukava palata lyhyen tai pitkän poissaolon jälkeen, ja siellä voi viettää mukavasti vaikka koko päivän. Pimeän loppusyksyn aikana kodin tärkeys korostuu, kun ulkona on koleaa ja synkkää.

Kotoisuus on tunne, mutta tätä tunnetta voi vahvistaa sisustamalla kodin oman maun mukaan. Näppärä rakentaja tuunaa itse huonekaluja ja sisustuselementtejä, mutta kodin rakentaminen onnistuu myös matalammalla kynnyksellä. Kurkkaa vinkkimme, miten omasta kodista saa ainutlaatuisen muutamalla helpolla niksillä!

Kodintekstiilit omissa väreissä. Koristetyynyjen päälliset, pöytäliinat, kylpyhuoneen pyyhkeet ja verhot. Kun kodintekstiilien väreihin ja kuoseihin valitsee omat suosikkinsa, syntyy kotiin persoonallinen linja lähes huomaamatta.

Tyylinä runsas tai minimalistinen. Mitä haluat nähdä, kun istut kotisohvallasi? Haluatko katseesi kiinnittyvän mitä erilaisempiin koristeisiin, tauluihin ja somisteisiin, vai pidätkö hillitystä linjasta, jossa tyyli syntyy muutamasta harkitusta yksityiskohdasta?

Lisätuoksulla tai ilman. Jokaiseen kotiin muotoutuu oma tuoksumaailmansa. Tätä voi halutessaan kuitenkin rikastaa esimerkiksi hillityillä huonetuoksuilla tai tuoksukynttilöillä. Muistathan, että jos kotona asuu lemmikkieläimiä tai herkästi tuoksuihin reagoivia kanssa-asujia, tulee tuoksujen kanssa olla maltillinen.

Tiesitkö, että kodille on myös oma päivänsä? Kodin päivää vietetään 8.10., jolloin heittäydytään kotoilun pehmoiseen syliin vaikka koko päiväksi.