Tänään 18.10.
avoinna klo 07–21
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Pasaatin kautta Meripäiville!

Meripäiviä vietetään 24.–27.7., ja Pasaati on mukana juhlatunnelmassa! Meillä voi virkistäytyä juhlahumun tiimellyksessä tai hakea festivaalivisiitille tarvittavia tykötarpeita.

Festarikassa kuntoon

Pasaatista löydät yhteensä kolme Otto-automaattia käteisen nostamiseen. TalletusOtto-automaatti sijaitsee kauppakeskuksen 1. kerroksessa ja Otto-automaatti pohjakerroksessa. Kolmas automaatti sijaitsee kauppakeskuksen ulkopuolella Kirkkokadun sisäänkäynnin vieressä.

Hetki viilennystä

Jos kaipaat suojaa meripäiväsäältä, kipaise varikolle Pasaatiin! Meillä on takuulla suojaa sateelta ja paahteelta, sekä mukavaa viilennystä helteellä. Kahviloiden ja ravintoloiden valikoimasta saat mukavasti lisää energiaa juhlahumuun! Katso kaikki kahvilat ja ravintolat.

Tarvikkeita pikkupaikkauksiin

Festaririennoissa voi sattua ja tapahtua. Pasaatin Apteekki 1. kerroksessa on apunasi, kun tarvitset pientä paikkausta tai apua kolotuksiin. Kurkkaa tarkemmat liiketiedot! 

Lasten taukopaikka

Pasaatin 2. kerroksessa sijaitsee rauhallinen lastenhoitohuone, jossa pikkuväki voi ruokailla ja siistiytyä kaikessa rauhassa. Lastenhoitohuone on maksuton, ja avaimen saa noudettua kauppakeskuksen infopisteeltä. Lue lisää lasten palveluista!