Tänään 22.10.
avoinna klo 07–21
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Joulupuu-keräys tekee joulumielen kaikille

Joulupuu-keräys tekee joulun heille, joille se ei muuten olisi mahdollista. Keräyksellä voit antaa lahjan eriarvoisessa asemassa olevalle lapselle tai nuorelle, joka voisi muuten jäädä ilman jouluiloa tuovaa pakettia. Osallistu keräykseen meillä Pasaatissa!

Kotkan Nuorkauppakamari ry järjestää Joulupuu-keräyksen Kotkassa 1.–10.12.2023. Pasaati on yksi paikoista, jonne voit tuoda lahjan Joulupuun alle! Paketteja voi tuoda Sokokselle tai Subwaylle kauppakeskuksen 1. kerrokseen. 

Toimi näin:

  • Hae pakettikortti joulukuusesta.
  • Osta lahja ja tuo se paketoimattomana/avoimessa lahjapussissa.
  • Tuo lahja kuusen luo ja kirjaa antamasi lahja lahjalistaan.
  • Halutessasi voit ottaa kuvan lahjalistasta kuitiksi lahjoituksestasi.

Keräysjärjestäjä toimittaa lahjat perille.Jos et voi tuoda lahjaa keräykseen, mutta haluaisit osallistua hyvän tekemiseen, voit lahjoittaa varoja verkossa eJoulupuu-keräykseen osoitteessa https://ejoulupuu.fi. eJoulupuu-keräys on auki 1.11.–26.12.2023. eJoulupuu-keräyksessä kerätään varoja, jotta kukaan lapsi tai nuori Suomessa ei jäisi ilman joululahjaa. Keräys järjestetään yhteistyössä Kotimaanavun kanssa, keräyslupa RA/2020/639.

Joulupuu ry on voittoa tavoittelematon järjestö, joka toimittaa vapaaehtoisten paikalliskeräyksien kautta joululahjoja eriarvoisessa asemassa olevien perheiden lapsille ja nuorille. Lue lisää Joulupuu-keräyksen sivuilta!

Kiitos avustasi – jokainen lahja on tärkeä!