Tänään 26.09.
avoinna klo 12–18
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Pasaatin palvelut

Leikkipaikka

Pasaatin 2. kerroksessa on maksuton lasten leikkipaikka Pikkupoukama. Merihenkisessä tilassa riittää reilusti kiipeiltävää, mukavaa pelattavaa, pehmoaltaaseen sukellettavaa ja liikennekaupungissa kruisailtavaa. Lue lisää Pikkupoukamasta täältä.

Löytötavarat

Löytötavaroita voi kysyä Pasaatin infosta, joka sijaitsee Sokoksella.

WC ja lastenhoitohuone

Pasaatin ilmaiset asiakas-WC:t ja lastenhoitohuoneet sijaitsevat yläkerrassa. Lue lisää lastenhoitohuoneesta täältä.

Maksaminen

Pasaatin liikkeissä voit tehdä Tax Free -ostoksia. Huomioithan kuitenkin sen, että liikkeet eivät välttämättä ota vastaan suuria, sadan euron ja sitä suurempia seteleitä pienissä ostoksissa.

WLAN

Pasaati tarjoaa ilmaisen WLAN-yhteyden kaikille kävijöilleen. Verkon tunnistaa nimestä Pasaati Free etsiessäsi mobiililaitteellasi verkkoa. Verkko ei vaadi erillistä salasanaa, vaan siihen saa yhdistettyä suoraan.

Esteettömyys

Kaikista Pasaatin sisäänkäynneistä on esteetön pääsy kauppakeskukseen. Pasaatin sisällät hissit mahdollistavat liikuntarajoitteisten siirtymisen kerrosten ja tasojen välillä.

Postin palvelut

Pasaatin ensimmäisessä kerroksessa on Postin Smart Post -automaatti, jolla voi lähettää ja vastaanottaa paketteja kauppakeskuksen aukioloaikoina.

Otto-automaatit

Pasaatin sisätiloissa on Talletus-Otto-automaatti katutasolla sekä Otto-automaatti pohjakerroksessa. Lisäksi käteisautomaatti löytyy ulkoa Kirkkokadulta.

Pullonpalautus

Pullonpalautusautomaatit löytyvät Pasaatin pohjakerroksesta S-Marketin vierestä.

Autopesu

Toriparkissa palvelee Autopesu Fusha, joka tarjoaa erilaisia pesupaketteja. Fusha pesee ja vahaa autot käsin ostosreissun aikana.