Tänään 03.08.
avoinna klo 07–21
KAUPPAKATU 10
48100 KOTKA

Virittäydy hyväntuuliseen arkeen!

Elokuussa palataan rennolla meiningillä kouluun ja työhön. Loman aikana on ollut aikaa tehdä uusia kivoja suunnitelmia, joita pääsee vihdoinkin toteuttamaan. Alkava syksy on hyvä hetki aloittaa jotakin uutta, raikastaa vanhaa ja luopua tarpeettomasta – oli kyseessä sitten tyyli, kodin tavarat tai jokin tapa! Pasaatista löydät 3.–9.8. tukun vinkkejä, tärppejä ja tarjouksia, joilla arki käynnistyy entistä mukavammin. Ota niiden avulla kaikki ilo irti uusista tuulista!

Loman päättyminen ei ole kaiken loppu. Kun tilanteen kääntää voitoksi, on elokuu mahtavaa aikaa uudistukselle ja omannäköisen arjen aloittamiselle. 
Tässä muutama vinkki, joilla voit tehdä arkeenpaluusta hitusen freesimpää:

Laita kaikki valmiiksi ennen ensimmäistä koulu- tai työpäivää. Valitse vaatteet ja asusteet valmiiksi ja pakkaa laukku tai reppu odottamaan eteiseen edellisiltana.

Päivitä hiustyylisi tai partasi. Helli meri- tai järvivedessä kylpeneitä hiuksiasi tai villiintynyttä lomapartaasi osaavissa käsissä ja pistä kuontalo uuteen uskoon.

Palkitse itsesi. Osta itsellesi pitkään haaveilemasi kenkäpari, laukku, takki tai rannekello.

Anna aikaa joutenoloon. Hanki uusi kalenteri ja merkitse sinne menojen lisäksi myös lepopäivät ja -hetket – älä luista niistä! 

Kehitä itseäsi. Valitse uusi ja mielenkiintoinen harrastus, jonka äärellä kehität itseäsi ja rentoudut koulu- tai työpäivän päätteeksi.

Luovu suorittamisesta. Kaiken ei tarvitse olla valmista tänään tai edes huomenna. Anna asioille niiden tarvitsema aika.

Hyödynnä lisäksi Pasaatin liikkeiden mahtavat tarjoukset, joilla tuot arkeen juhlaa (tarjoukset voimassa 3.–9.8. ellei toisin mainita).