Tänään 18.01.
avoinna klo 07–21
KESKUSKATU 10
48100 KOTKA

Varattava työtila avataan Pasaatissa!

23.9. alkaen kauppakeskuksen sykkeessä voi tehdä töitä rauhallisessa tilassa tai pitää vaikkapa palaveria. Etukäteen varattava työtila on äänieristetty ja AV-tekniikalla varustettu, ja se sopii niin opiskelijoille, yrityksille kuin eläkeläisillekin. Työtila sijaitsee kauppakeskuksen 2. kerroksessa.

Kauppakeskus Pasaatin, Cursor Oy:n ja Smartblock Oy:n aloittama työtilan kokeilu on käyttäjille vuoden loppuun asti ilmainen. Tilan sähköinen varausjärjestelmä avataan 23.9. osoitteessa www.vello.fi/kauppakeskuspasaati.

”Pasaatiin valittu työtila on suosittu neljän hengen mallimme, joka soveltuu hyvin paitsi perinteiseksi rauhalliseksi työtilaksi, myös videoneuvottelujen ja pienien palaverien pitämiseen”, kertoo Smartblock Oy:n aluemyyntipäällikkö Timo Leppänen. Työtila on valmistettu Smartblockin omassa tehtaassa Helsingissä.

”Näemme että nyt käynnistyvä pilotti tukee hyvin työelämän murrosta paikkaan sitomattoman työn lisääntyessä”, kertoo kestävän kehityksen asiantuntija Esa Partanen Cursor Oy:stä.

”Mikäli kokeilun tulokset ovat rohkaisevia, pyrimme ottamaan tämän konseptin osaksi kauppakeskuksen pysyviä toimintoja”, kertoo Kauppakeskus Pasaatin kauppakeskusjohtaja Sari Puhilas.

Tilassa otetaan huomioon myös hygienia-asiat tilan siivouksen sekä tarjolla olevan käsidesin ja puhdistuspyyhkeiden myötä.

Kokeilu tehdään osana Cursor Oy:n sekä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin toteuttamaa Xlab – Yhteys yrityksiin -hanketta, jota tukee Kymenlaakson Liitto.