Tänään 30.11.
avoinna klo 07–21
KESKUSKATU 10
48100 KOTKA

Valoa, iloa ja värejä marraskuuhun!

Tällä hetkellä päivät ovat lyhyitä ja illat pimenevät nopeasti. Vaikka kynttilänvalossa tunnelmointi on ihanaa, voi pimeään vuodenaikaan kaivata myös hieman energiaa. Lukaise vinkkimme pirteämpään marraskuuhun!

Tuo valoa kotiin! Lisää sisustukseen pöytävalaisimia, sijoita hämärään nurkkaan jalkalamppu tai tuo lisää tunnelmaa pienillä tunnelmavaloilla ja valoköysillä. Tarkista myös, ovatko kattovalaisimen lamput tarpeeksi kirkkaat.

Mikäli kaipaat lisää piristystä, pue yllesi normaalia enemmän värejä tai valitse pirteämpiä sävyjä kodin sisustukseen. Uskalla kokeilla uusia ja iloisia värejä, kuten keltaista tai oranssia – ne toimivat niin kirkkaana kuin murrettunakin sävynä.

Kuluvatko päivän valoisimmat tunnit töiden parissa? Jos mahdollista, ota kesken päivän pieni happihyppely – jo vartin piipahdus aurinkoisessa loppusyksyn säässä tekee ihmeitä! Ulkoilutauko piristää ja lisää energiaa loppupäivään. Hyödynnä myös viikonloput sekä vapaapäivät ja ulkoile paljon valoisan aikaan.

Monien kaamosajan pelastaja, kirkasvalolamppu, voi auttaa etenkin pimeissä aamuissa. Päivä alkaa mukavammin, kun auringonvaloa jäljittelevä keinovalo tarjoaa mukavaa valokylpyä ja auttaa heräämään uuteen kivaan päivään.

Valoa kotiin ja värejä pukeutumiseen löydät Pasaatista. Kauppakeskus on avoinna ma–pe klo 7–21, la klo 7–18 ja su klo 12–18, tervetuloa!