Tänään 30.11.
avoinna klo 07–21
KESKUSKATU 10
48100 KOTKA

Turvalliset ostoshetket tehdään yhdessä

Seuraamme huolellisesti viranomaisten ohjeistuksia, jotta voimme osaltamme ehkäistä koronavirustilanteen heikkenemistä. Kauppakeskus Pasaati on avoinna normaalisti. Joillakin liikkeillä on poikkeuksia aukioloajoissa – tarkistathan ne liikkeiden tiedoista. Apteekki ja S-Market palvelevat totuttujen aukioloaikojen mukaisesti.

Pasaatissa on turvallista asioida. Olemme tehostaneet kauppakeskuksen yleisten tilojen siivousta saadaksemme hygienian pysymään mahdollisimman hyvällä tasolla. Siivouksessa on kiinnitetty erityishuomiota asiakkaiden wc-tilojen, levähdysalueiden, kaiteiden ja kahvojen desinfioivaan puhdistukseen. Wc-tilojen käsikuivaimet on poistettu käytöstä ja kädet voi huolellisen saippuapesun jälkeen kuivata käsipyyhepapereihin. Tarvikkeita täydennetään tihennetysti. Lasten leikkipaikka Pikkupoukama on toistaiseksi suljettu. Kauppakäytävien istumapaikkoja on vähennetty, mutta yksittäisiä istumapaikkoja levähtämiseen löytyy edelleen.

Jotta voimme kaikki edistää asioinnin pysymistä turvallisena, noudatetaan yhdessä seuraavia ohjeita: yskitään ja aivastetaan nenäliinaan tai hihaan, pidetään riittävä turvaväli (vähintään 2 metriä) muihin ihmisiin ja huolehditaan hyvästä käsihygieniasta. Suosittelemme käyttämään kasvomaskia kauppakeskuksessa asioidessa. Sairaana tulee jäädä kotiin lepäämään. Näillä ohjeilla huolehdimme niin itsestämme kuin muistakin!