Tänään 28.02.
avoinna klo 12–18
KESKUSKATU 10
48100 KOTKA

Toriparkissa on nyt käytössä EasyPark!

Pasaatin Toriparkin pysäköintihallissa on otettu 13.11. alkaen käyttöön EasyPark-pysäköintisovellus. EasyPark-sovelluksella pysäköinnin voi maksaa helposti mobiilissa, ja se toimii Toriparkin lisäksi kaikkialla Suomessa merkityillä pysäköintialueilla. EasyParkin lisäksi korttimaksu on edelleen käytössä Toriparkissa.

Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Google Play -kaupasta ja App Storesta. Toriparkissa on otettu käyttöön EasyPark sovelluksen uusin pysäköintiratkaisu, automaattinen kamerapysäköinti. Automaattinen kamerapysäköinti toimii siten, että asiakas sallii kamerapysäköinnin kerran sovelluksessa, jolloin pysäköinnin maksaminen hoituu automaattisesti jatkossa.

Automaattisen kamerapysäköinnin toiminta perustuu autojen rekisterikilpien lukemiseen. Toriparkin kamerat lukevat sisäänajossa rekisterikilven ja lähettävät siitä tiedon sovellukseen, mikä käynnistää pysäköinnin sovellukseen rekisteröidylle ajoneuvolle. Pysäköinti päättyy automaattisesti ulos ajettaessa. Sovellus lähettää ilmoituksen puhelimeen pysäköinnin aloituksesta sekä lopetuksesta, veloittaen pysäköintimaksun valitulta maksutavalta. Kaikki siis hoituu automaattisesti taustalla ja voit suunnata suoraan ostoksille Pasaatiin ilman, että sinun tarvitsee huolehtia pysäköinnistä!

Tervetuloa sujuville ostoksille Pasaatiin!