Tänään 25.10.
avoinna klo 07–21
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Luonnonmateriaaleja ja maanläheisiä sävyjä – Syksyn sisustusvinkit Pasaatista

Tänä syksynä sisustuksessa näkyvät luonnonmateriaalit, kuten juutti ja pellava, maanläheiset värit, kuten terrakotta ja sininen, lehtevät kuosit sekä selkeät graafiset muodot. 

Eurokankaasta löydät luomupuuvillaisen Glowing-verhokankaan, jossa yhdistyvät syksyn trendikkäimmät sävyt: lämmin terrakotta ja lempeä sininen. Terrakotta tuo pieninäkin väripilkahduksina sisustukseen hienostuneisuutta ja lämpöä. Valitse terrakotan kaveriksi rauhoittavia neutraaleja sävyjä tai kokeile rohkeasti vastavärejä.

Glowing-verhokangas

Lehtevät viidakkokuosit jatkavat voittokulkuaan myös tänä syksynä. Viidakkohenkisessä Green forest -kankaassa lehtien heleä vihreä saa parikseen hennon vaaleanpunaisen sävyn.

Graafiset kuosit ovat tänä syksynä isoja ja selkeitä. Giant on näyttävä mustavalkoinen lehtikuosi, joka on painettu laskeutuvalle puuvillaiselle satiinisidoksiselle kankaalle. Kangas toimii upeana katseenkiinnittäjänä esimerkiksi olo- tai makuuhuoneessa.

Kauniit ruskan sävyt toistuvat verhoissa. Yksiväriset verhot sopivat monenlaiseen sisustukseen: kumppaniksi kuviollisille verhoille tai elävöittämään kodin tunnelmaa. Yksiväristen verhojen valikoimasta löydät voimakkaiden sävyjen lisäksi myös neutraaleja vaihtoehtoja sekä ajattomia materiaaleja. Kohtalo-verhokangas on monen suosikki vuodesta toiseen.

Rottinkia, pehmeitä peittoja ja tunnelmavaloa 

Myös Marimekon syksyssä korostuvat maanläheisyys ja luonnonmateriaalit, kuten pellava ja juutti. Väreistä trendaavat ruskean eri sävyt sekä tummansininen. Yksi syksyn ihastuttavista uutuuskuoseista on Aino-Maija Metsolan Marimekolle suunnittelema Karhuemo. 

Lokoisa Shopista löytyy paljon syksyn sisustustuotteita. Rottinki, villa, puuvilla ja juutti löytävät tiensä yhä useamman kotia koristamaan ja juuttitabletit, -tyynyt ja -matot ovatkin olleet suosituimpien tuotteiden joukossa. Lokoisa Shopista löydät myös suloiset kynttilät ja lyhdyt tuomaan lämmintä tunnelmaa pimeneviin syysiltoihin sekä pehmoiset torkkupeitot, joiden alle käpertyä syksyn sateilta piiloon. Valikoimista löytyy myös erilaisia patterivalosarjoja valoa ja tunnelmaa tuomaan.   

Johanna d’Art Lifestylestä löydät mattoja aidoista materiaaleista, kuten juutista, puuvillasta ja villasta. Lasten luomupuuvillaisen lelu- ja leikkisarjan tuotteet sulostuttavat lastenhuoneen sisustusta. Valikoimista löytyy myös kotimaisia läpivärjättyjä kynttilöitä ja kashmir-peittoja.  

Sokoksen valikoimista löydät monenlaista kivaa kotiin. Sisustuksessa näkyy sielläkin vahvasti luonnonläheisyys, maanläheiset ja rauhoittava värit, ekologisuus ja materiaaleista erityisesti rottinki. 

Piristystä keittiöön ja työhuoneeseen 

Spesia Puodista vinkataan, että Mia.O Kalaranta-sarja on täydentynyt mukilla. Ennestään sarjaan on kuulunut sisustustyynyliina ja patalappu. Mia.O on kotkalainen design-yritys, joka painattaa omat kankaansa ekologisesti Suomessa ja valmistaa tuotteensa paikallisesti käsityönä omassa ompelimossaan. 

Suomalaisesta kirjakaupasta saat piristystä vaikkapa työhuoneen sisustukseen. Ihastuttavan Bigso-laatikoston avulla saat järjesteltyä pikkutavarat pois pöytien pinnoilta ja söpöt, tukevat kirjatuet pitävät kirjahyllyn aarteet järjestyksessä. Chilly’s-juomapullot kauniine kuoseineen sopivat hyvin esillä pidettäviksi. Nämä teräksiset pullot pitävät juoman kuumana tai kylmänä. 

Unille-myymälästä kerrotaan, että heiltä löytyy vielä supersuosittuja meriaiheisia koristetyynyjä, tule hakemaan omasi!