Tänään 30.11.
avoinna klo 07–21
KESKUSKATU 10
48100 KOTKA

Spesia Puoti on avautunut Pasaatiin

Ammattiopisto Spesia on avannut puodin sekä luokkatilat Pasaatiin. Kauppakeskuksen 1. kerroksessa sijaitseva Spesia Puoti on oppilaitoksen ylläpitämä kauppa, joka toimii samalla asiakaspalvelun ja myynnin oppimisympäristönä. Myynnissä on opiskelijoiden valmistamien tuotteiden lisäksi mm. KTP:n fanituotteita, Merinollan merinovillaisia pipoja ja huiveja, Suskin Korujen korvakoruja ja Sammalsydämen kukkakransseja. Tuotevalikoima voi vaihdella sesongin mukaan.

Opiskelijatyöt ja paikalliset yhteistyökumppanit ovat Puodin sydän. Sen lisäksi keskeisenä teemana on kestävä kehitys: Spesia Puoti pyrkii vastuullisuuteen ja panostaa aitouteen.
− Haluamme olla mahdollisimman vastuullinen ja aitoihin juttuihin panostava ostospaikka. Sisustuksessa ja kaikissa valinnoissa kulkee ajatus kierrätyksestä, kestävästä kehityksestä ja kymenlaaksolaisuudesta, ryhmän opettaja Elina Järvinen linjaa.

Ammattiopisto Spesia on ammatillinen erityisoppilaitos, jonka keskeisiin toimintaperiaatteisiin kuuluu opetuksen käytännönläheisyys ja tekemällä oppiminen. Tätä tarkoitusperää palvelevat myös Spesia Puodit, joita ammattiopistolla on Pasaatin myymälän myötä kaikkiaan neljä.

Kaikissa Puodeissa perusidea on sama: aito oppimisympäristö tekee opiskelusta mielekästä ja opettaa aitoja työelämässä tarvittavia taitoja.
− Meidän on ollut välttämätöntä reagoida koulutuksen ja työelämän muutoksiin kehittämällä rohkeasti uudenlaista työelämäyhteistyötä ja erilaisia oppimisympäristöjä, jotta voimme tarjota erityistä tukea tarvitseville opiskelijoillemme parhaat edellytykset kehittyä ammattilaisiksi ja työllistyä, Spesian koulutusjohtaja Jaana Myyryläinen toteaa.

Pasaatin Spesia Puoti on avoinna ma–pe klo 10–17. Lisäksi Puoti palvelee sesonkiaikana ja kauppakeskuksen tapahtumissa myös lauantaisin klo 10–15.

Tervetuloa tutustumaan Spesia Puotiin ja jututtamaan opiskelijoita sekä henkilöstöä!