Tänään 04.12.
avoinna klo 07–18
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Pasaatin synttäriviikko

Tervetuloa Pasaatin 15-vuotissynttäreille! 

Kotkan sydämessä sykkivä kauppakeskus Pasaati on ehtinyt jo 15 vuoden kunnioitettavaan teini-ikään. Ja sitähän täytyy juhlia koko synttäriviikon ajan 11.-16.10.! Pasaati toivottavaa sinut lämpimästi tervetulleeksi, kun koko kauppakeskus täyttyy juhlahumusta ja ykkösrivin artisteista. Näitä synttäreitä et halua missata! 

Tässä koko viikon henkeäsalpaava ohjelma, jonka vaihtuvat teemat vievät sinut viikon aikana tunnelmasta toiseen. Tule fiilistelemään vaikka joka päivä!  

Maanantai 11.10. – PARASTA VUOSIKERTAA

Eino Grön klo: 11:00 ja 13:00

Pasaatin synttäriviikko ponkaisee komeasti käyntiin, kun maestrojen maestro, itse legendaarinen Eino Grön, ottaa lavan haltuun maanantaina peräti kahteen otteeseen! Tiistai 12.10. –  TUNNELMA-TIISTAI

Jesse Kaikuranta klo: 13:00, 15:30 ja 18:00

Toisena synttäripäivänä, tunnelmatiistaina, estradille nousee tiensä suomalaisten sydämiin löytänyt upea, pysäyttävä Jesse Kaikuranta!

Keskiviikko 13.10. Aaltoja!
Valoa ja ääntä Kotkassa.

Avajaiset klo: 17:00 
Ilmapallojen jakoa alkaen klo: 16:00

Aaltoja! on uusi nelipäiväinen kaupunkifestivaali, jossa on valo- ja ääniteoksia, valaistuja kohteita, musiikkia ja taidetta sekä lukuisia erilaisia tapahtumia. Pasaatissa järjestettävässä avajaistilaisuudessa kuulemme Kotkan kaupunginjohtaja Esa Sirviötä ja tapahtumapäällikkö Tiina Salosta ja show huipentuu Belenos Group of Arts -valotanssiesitykseen! Avajaistilaisuuden juontaa Sebastian Rejman.  

Torstai 14.10. –  PasaatiLOVE ❤️ 

Osmo Ikonen klo: 18:00 

Kuulemme alla olevat ikivihreät biisit multilahjakkuus Osmo Ikosen tulkitsemina!

❤️ Fly me to the moon ❤️ Tahdon rakastella sinua ❤️ Ainutkertainen ❤️ Lähtisitkö ❤️ Sugared ❤️ 

Perjantai 15.10. – GROOVIT MUUVIT  

Jukka Poika klo: 17:00

Perjantaina keinutaan reggaen letkeissä rytmissä, kun kukapas muu kuin itse Jukka Poika liittyy synttärihumuun klo 17:00. Tästä ei viikonlopun startti parane!

Lauantai 16.10. – LAUANTAI-KLUBI 

Club for Five klo: 11:00 ja 14:00 
Ilmapallojen jakoa alkaen klo 11! 

Synttäriviikko huipentuu lauantai-klubiin, kun Club for Five nousee lavalle sekä aamu- että iltapäivällä! Tule hyräilemään tämän upean a cappella -lauluyhtyeen tahtiin! 

Tervetuloa Pasaatiin juhlimaan turvallisesti! Meille on tärkeää, että jokainen asiakas tuntee olonsa turvalliseksi kauppakeskuksessamme. Tämän vuoksi pidämme koko synttäriviikon ajan huolta riittävien turvavälien toteutumisesta ja jaamme yleisölle maskeja sekä käsidesiä tapahtumien aikana! 

Playstation 5 -pelikonsolin arvonta!

Synttäreiden kunniaksi haluamme muistaa innokkaita Pleikkarin pelaajia! Jos et vielä ole osallistunut mielettömään Playstation 5 -arvontaamme, tee se heti Pasaatin Instagramissa tai Facebookissa kommentoimalla postaukseemme, kenen kanssa viettäisit peli-illan, jos voitto osuisi kohdallesi!

Näin osallistut arvontaan: 

1.Seuraa @pasaati_kauppakeskus Instagram-tiliä tai Facebook-sivuamme 

2. Tykkää postauksesta (Instagram tai Facebook) ja kommentoi sen alle kommenttikenttään, kenen kanssa viettäisit peli-illan, jos voitto osuisi kohdallesi!

Osallistumisaikaa on 16.10. asti ja arvonta suoritetaan kaikkien 10.10.-16.10. välillä kommentoineiden kesken 18.10. Arvonta on käynnissä sekä Instagramissa että Facebookissa, joten voit tuplata mahdollisuutesi voittaa osallistumalla molemmissa kanavissa. 

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta ja voiton vastaanottamista koskevista ohjeista. Palkinnon voittajan tulee vahvistaa voittonsa vastaamalla viestiin. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa kilpailun päättymisestä, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. 

Palkinnon arvo on 569 €.

Kilpailun järjestää Kauppakeskus Pasaati. Facebook tai Instagram eivät ole mukana arvonnassa.  

Onnea arvontaan!

Arvottavan Playstation 5 -pelikonsolin tekniset tiedot löydät täältä.

 • Prosessori: x86-64-AMD Ryzen™ “Zen 2”, 8 ydintä/16 säiettä, vaihtelevalla taajuus 3,5 GHz asti
 • Grafiikka: AMD Radeon™ RDNA 2 -näytönohjain, säteenseuranta, vaihteleva taajuus 2,23 GHz asti (10.3 TFLOPS)
 • Muisti: 16 GB GDDR6, 448 GB/s kaistaleveys
 • SSD-kovalevy: 825 GB, 5,5 GB/s lukunopeus
 • PS5-pelit: Ultra HD Blu-ray™, jopa 100 GB/levy
 • Resoluutio: 4K 120Hz ja 8K -tuki, VRR (HDMI versio 2.1)
 • Ääni: “Tempest” 3D AudioTech
 • Paketin sisältö:
 • PlayStation 5 -konsoli
 • Langaton DualSense-peliohjain
 • Pystytuki
 • HDMI-kaapeli (pituus n. 1.5 m)
 • Virtakaapeli
 • USB-kaapeli
 • Astro’s PlayRoom (esiasennettu peli)