Tänään 25.10.
avoinna klo 07–21
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Tervetuloa Pasaatiin kuuman kupposen äärelle! 

Viileneviä syksyn iltoja lämmittävät herkullistakin herkullisemmat juomat. Maistuisiko sinulle Pumpkin Chai Frapino, Chai latte vai kenties suklaacappucino? Vai oletko raikkaiden smoothieiden ja mehujen ystävä? Lue Pasaatin ravintoloiden uutuusvinkit ja tule fiilistelemään! 

Espresso Housen suosikkimaku, mausteisen lämmin Pumpkin Latte, on täällä taas! Herkkujuoma on saanut kaverikseen kylmän version Iced Latte Pumpkinin, joten nyt myös jäälaten ystävät pääsevät mausteisen kurpitsan makuun. 

Toinen ihana uutuus on viileä ja mausteinen Pumpkin Chai Frapino, jossa yhdistyy kahden suosikkimaun parhaat puolet. Sekä tietysti kermavaahto! 

Myös ravintola Torista löydät laajan valikoiman maistuvia lämpimiä juomia, muun muassa iki-ihanan Chai latten eli maitopohjaisen, pehmeän mausteisen teejuoman, jonka juuret ovat Intiassa. 

Pressossa fiilistellään suklaisissa tunnelmissa. Tule kokeilemaan suussa sulavaa suklaacappuccinoa, takuuvarmaa arjen piristäjää! 

Boostia syksyyn  

Kukapa meistä ei kaipaisi energiaa ja boostia talvea kohti mentäessä? Jos et ole vielä kokeillut Jungle Juice Barin kevyttä ja raikasta uutuutta Cold killeriä, tee se nyt! Tämä herkku sisältää ananasta, gojia, inkivääriä, banaania ja jäitä. 

Raikasta aamupalaa, helppoa välipalaa tai kevyttä iltapalaa etsivien kannattaa suunnata Hesburgeriin. Hesen Smoothiet ja Fruitiet valmistetaan suomalaisista marjoista ja maukkaista hedelmistä. Smoothien voit valita luonnonjugurtti- tai kaurajuomapohjaisena ja Fruitien puolestaan täysmehupohjaisena. Maista vaikka suosittua mansikka-banaania! 

Hesburgerin supersuositut Fruitiet valmistetaan appelsiinitäysmehusta sekä aidoista marjoista ja hedelmistä. Juomat tehdään aina tilauksesta, mikä takaa niiden tuoreuden ja raikkauden. Tervetuloa herkuttelemaan! 

Life-myymälästä suositellaan vuoden 2020 terveystuotteeksi valittua Biomedin pakastekuivattua suomalaisen poron luuliemijauhetta. Tuote on valmistettu Lapissa laiduntaneista poroista ja haudutettu puhtaassa suomalaisessa lähdevedessä. Lisäaineeton ja elimistöä puhdistava luuliemijauhe tukee vastustuskykyä, vatsan ja suoliston toimintaa, nivelterveyttä sekä ihon, hiuksien ja kynsien hyvinvointia.

Maustamattoman jauheen rinnalle on tullut herkullinen käyttövalmis luuliemijauhe, joka sisältää kurkumiinia, inkivääriä ja chiliä.

Aikuiseen makuun 

Pasaatiin on mukava piipahtaa after workeille. Kotka Steam Brewerystä suositellaan kokeilemaan Bird Porteria. Se on lähes musta, kevyen paahteinen, hieman hedelmäinen ja makeahko helposti juotava ja virkistävä pikkuportteri, jossa silti riittää runkoa.

Public Cornerin herkullinen Baileys-kaakao on tietysti yhdistelmä Baileys-kermalikööriä ja kuumaa kaakaota kermavaahdolla höystettynä. Tämä makea herkku lämmittää mukavasti syksyisiä iltoja! 

Tykkäätkö juoda aamukahvin vasta matkalla töihin vai oletko muuten vain to go -juomien harrastaja? Kipaise Suomalaisen kirjakaupan kautta hakemassa uusi juomapullo! Teräksiset Chilly’s-juomapullot pitävät juoman kuumana tai kylmänä tarpeen mukaan ja ovat kauniita kuin karkki!