Tänään 30.10.
avoinna klo 07–21
KESKUSKATU 10
48100 KOTKA

Pasaatissa on turvallista asioida

Seuraamme huolellisesti viranomaisten ohjeistuksia, jotta voimme osaltamme auttaa pitämään koronavirustilanteen rauhallisena. Kauppakeskus Pasaati on avoinna normaalisti. Monet liikkeet ovat palauttaneet aukioloaikojaan kohti normaalia, mutta joidenkin liikkeiden aukioloajoissa on vielä muutoksia – tarkistathan ne liikkeiden tiedoista. Apteekki ja S-Market palvelevat totuttujen aukioloaikojen mukaisesti.

Pasaatissa on turvallista asioida. Olemme tehostaneet kauppakeskuksen yleisten tilojen siivousta saadaksemme hygienian pysymään mahdollisimman hyvällä tasolla. Siivouksessa on kiinnitetty erityishuomiota asiakkaiden wc-tilojen, levähdysalueiden, kaiteiden ja kahvojen desinfioivaan puhdistukseen. Wc-tilojen käsikuivaimet on poistettu käytöstä ja kädet voi huolellisen saippuapesun jälkeen kuivata käsipyyhepapereihin. Tarvikkeita täydennetään tihennetysti. Lasten leikkipaikka Pikkupoukama on toistaiseksi suljettu.

Jotta voimme kaikki edistää asioinnin pysymistä turvallisena, noudatetaan yhdessä seuraavia ohjeita: yskitään ja aivastetaan nenäliinaan tai hihaan, pidetään riittävä turvaväli (vähintään 1,5 metriä) muihin ihmisiin ja huolehditaan hyvästä käsihygieniasta. Mikäli turvaväliä ei pysty esimerkiksi ruuhkan vuoksi noudattamaan, suositellaan käyttämään kasvomaskia. Sairaana tulee jäädä kotiin lepäämään. Näillä ohjeilla huolehdimme niin itsestämme kuin muistakin!