Tänään 31.05.
avoinna klo 12–18
KAUPPAKATU 10
48100 KOTKA

Koronan vaikutukset Pasaatiin

Seuraamme huolellisesti viranomaisten ohjeistuksia koronavirusepidemian rajoittamiseksi ja teemme kauppakeskuksessa toimenpiteet niiden perusteella. Kauppakeskus Pasaati on toistaiseksi avoinna normaalisti. Liikkeiden aukioloajoissa on poikkeustilanteen tiimoilta muutoksia, joten tarkistathan ne liikkeiden sivuilta.

Osa Pasaatin liikkeistä on toistaiseksi suljettu. Liikkeiden minimiaukioloajoista on luovuttu, joten liikkeet voivat itse määritellä aukioloaikansa tämän poikkeuksellisen tilanteen aikana.

Apteekki ja S-Market palvelevat totuttujen aukioloaikojen mukaisesti.

Olemme tehostaneet kauppakeskuksen yleisten tilojen siivousta saadaksemme hygienian pysymään mahdollisimman hyvällä tasolla. Siivouksessa on kiinnitetty erityishuomiota asiakkaiden wc-tilojen, levähdysalueiden, kaiteiden ja kahvojen desinfioivaan puhdistukseen. Wc-tilojen käsikuivaimet on poistettu käytöstä ja kädet voi huolellisen saippuapesun jälkeen kuivata käsipyyhepapereihin. Tarvikkeita täydennetään tihennetysti. Lasten leikkipaikka Pikkupoukama on toistaiseksi suljettu ja Pasaatin tapahtumat siirtyvät kevään ajalta.

Toivotamme kaikille voimia koronan keskellä!