Tänään 22.01.
avoinna klo 07–21
KAUPPAKATU 10
48100 KOTKA

Parasta vuosikertaa tuo laulua ja viihdettä Pasaatiin!

Tammikuun viileää keskiviikkoa lämmittävät upea ohjelma ja viehättävät vieraat, kun suosittu Parasta vuosikertaa -tapahtuma järjestetään 22.1. kauppakeskuksen 2. kerroksessa! Varttuneempaan makuun sopiva ohjelma pitää sisällään laulua, tanssittavaa liikettä ja mielenkiintoisia vinkkejä mm. sosiaalisesta mediasta – tule mukaan!

Päivän ohjelma:

11.00 Tanssimalla lantio notkeaksi – Mikko Kemppe

12.00 Lauluja nuoruuden ajalta – Erkki Liikanen 

12.45 Treffivinkkejä varttuneempaan makuun – Mikko Kemppe

13.30 Mitä sitten isona – Erkki Liikanen

14.15 Sosiaalinen media yhteydenpitovälineenä – mitä se oikeastaan tarkoittaa? – Sanna Virtanen

15.00 Lauluja vierailta mailta – Erkki Liikanen


Erkki Liikanen on hurmaava esiintyjä, joka tarinoi, laulaa ja laulattaa rempseällä laulutyylillä ja huumorilla. Hän on tullut tutuksi mm. Syksyn Sävelestä kultaisella 70-luvulla, kun Evakkoreki ja Jokkantii valloittivat yleisön vieden Erkin kilpailun voittoon kahtena peräkkäisenä vuonna!  Erkki isännöi Pasaatin Parasta vuosikertaa -tapahtumaa keskiviikkona 22.1. mukavan ohjelman kera. Klo 12 lauletaan lauluja nuoruuden ajalta, klo 13.30 pohditaan mitä sitten isona tekisi ja klo 15 kuullaan lauluja vierailta mailta. Tule viihtymään Erkin seurassa ja laulamaan tuttuja kappaleita!

Mikko Kemppe
on salsataituri ja ihmissuhteiden ekspertti, jonka neuvoilla treffeillä käyminen saa taas uutta potkua! Mikko antaa ohjeita hyväntuuliseen ja liikuttavaan tanssiin klo 11.00 ja kertoo vinkkejä treffeillä käymiseen klo 12.45. Tule kuuntelemaan Mikon neuvoja, ota niistä opiksi ja vie mielitiettysi vaikkapa päivätansseihin!

Sosiaalinen media on tällä hetkellä suuressa suosiossa ja sitä käyttävät kaikenikäiset ihmiset ympäri maailmaa. Sanna Virtanen on median ja digitaalisuuden asiantuntija, tekijä ja kouluttaja, joka saapuu Pasaatiin kertomaan siitä, miten sosiaalista mediaa voi käyttää yhteydenpitovälineenä vaikkapa lapsiin, lapsenlapsiin tai ystäviin. Sanna opastaa sosiaalisen median maailmaan klo 14.15 – tule rohkeasti tutustumaan uuteen tapaan pitää yhteyttä sinulle tärkeisiin ihmisiin!

Tervetuloa viettämään päivä Pasaatissa hyvässä seurassa – juuri Sinä olet parasta vuosikertaa!