Tänään 21.09.
avoinna klo 07–21
KAUPPAKATU 10
48100 KOTKA

Avoinna Pasaatin aukioloaikojen mukaan
Sijainti Pasaati P. kerros
Puhelin 050 467 8628
EMAIL info@emmy.fi
WWW https://store.emmy.fi
FACEBOOK https://www.facebook.com/emmy.suomi/

Emmy-myyntilaatikot

Emmy on Suomen suurin markkinapaikka käytetyille naisten, miesten ja lasten hyväkuntoisille merkkivaatteille, -kengille ja -asusteille. Valikoimassamme on yli 70.000 tarkastettua laatutuotetta ja lisäämme kauppaan viikottain tuhansia upeita uutuuksia.

Emmyn kautta voit vaivattomasti myydä tarpeettomat hyväkuntoiset merkkivaatteet, -kengät, -laukut ja -asusteet. Voit valita otatko myyntituottosi rahana suoraan tilillesi tai Emmyn tai yhteistyökumppanimme lahjakortille +10-15 % lisäedulla. Emmy lajittelee, valokuvaa, hinnoittelee, varastoi ja myy tuotteesi. Voit laittaa tuotteesi myyntiin helposti Emmyn myyntilaatikon kautta. Löydät laatikon pohjakerroksesta, S-marketin läheisyydestä.

Emmyllä on nyt käytössään myös sähköinen lähete! Voit nyt siis täyttää laatikkoon jätettävien tuotteiden myyntilähetteen paperilähetteen sijaan sähköisesti verkossa Emmyn omilla sivuilla. Tulevaisuudessa paperiset myyntilähetteet tullaan vaihtamaan valtaosin sähköisiin lähetteisiin.

Emmyn sydän sykkii laadukkaille vaatteille, inspiroiville löydöille, helposti siivotuille vaatekaapeille sekä päästöjen vähentämiselle. Ihastu sinäkin osoitteessa https://store.emmy.fi/