Tänään 14.06.
avoinna klo 07–21
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Koronarajoitukset Pasaatissa

Hyvät asiakkaamme, koronavirustilanne on muuttunut alueellamme merkittävästi viime viikkojen aikana. Haluammekin Pasaatissa nyt omalta osaltamme ehkäistä tilanteen heikkenemistä, jonka myötä teemme uusia toimenpiteitä kaikkien turvallisuuden takaamiseksi.

Suositusten mukaisesti rajaamme kauppakäytävillä sijaitsevia istuinpaikkoja. Tämän tarkoituksena on ehkäistä suurempien kokoontumisten syntymistä, jotta kaikille turvallisia etäisyyksiä pystytään varmemmin pitämään. Yksittäisiä istuinpaikkoja levähtämiseen löytyy toki edelleen – ethän epäröi hyödyntää niitä tarvittaessa. Flying Tigerin ja Pasaatin apteekin väliseltä käytävältä löytyvä suuri kokoontumisalue on aidattu pois käytöstä.

Muistutamme myös edelleen toimintaohjeista niin Pasaatissa kuin muissakin paikoissa, joissa on reilummin väkeä samalla kertaa: pidetään turvavälit (myös istumapaikoilla) ja huolehditaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä kaikissa Pasaatin liikkeissä, sekä käytävillä.

Leikkipaikka Pikkupoukama on edelleen suljettu tartuntariskien ehkäisemiseksi. Myös Pasaatin siivous on tehostettua. Suosittelemme hyödyntämään myös kauppakeskuksen ja liikkeiden laajoja aukioloaikoja, jolloin ostoksia voidaan tehdä väljemmin.

Toimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi – seuraamme jatkuvasti viranomaisten suosituksia ja toimimme niiden mukaan, jotta voimme varmistaa turvalliset shoppailuhetket meille kaikille.

Kiitos yhteistyöstä ja jaksamista koronatilanteen keskellä!

Alla vielä muistutuksena uudet THL:n suositukset:

  • Jos saat oireita, mene koronatestiin ja pysy muuten kotona.
  • Pidä yli 2 metrin etäisyys muihin ihmisiin.
  • Huolehdi käsi- ja yskimishygieniasta.
  • Käytä kasvomaskia, kun liikut paikoissa, joissa on muita ihmisiä
  • Lataa Koronavilkku-sovellus.
  • Ota rokote, kun vuorosi tulee