Tänään 03.04.
avoinna klo 07–21
KAUPPAKATU 10
48100 KOTKA

Kevät tuo pop up -liikkeet Pasaatiin!

Pasaatin Torin puoleisen sisäänkäynnin puolella on avattu kaksi ihanaa pop up -myymälää. Liikkeiden valikoimasta löydät keväisiä vaatteita ja asusteita, sisustustavaraa ja tarvikkeita kotiin sekä ihania lahjaideoita! Käy kurkkaamassa ja ihastumassa valikoimaan!

W&M Center & MeKo Handmade

W&M Center & MeKo Handmade on kahden yrityksen lifestyle-henkinen myymälä, jonka valikoimassa on mm. vaatteita, asusteita sekä puhdistus- ja sisustustarvikkeita kotiin. Myynnissä on lisäksi kotkalaista käsityötä, jota saa myös tilaustuotteina. Myymälän puhdistustarvikkeet ovat ekologisia ja laadukkaita – lisäpisteet tulevat tyylikkäistä pakkauksista! Myymälä on avoinna ma–pe klo 10–18 ja la klo 10–15.

Prizzi

Prizzi tuo naisellista huippumuotia mm. Italiasta ja Ranskasta Pasaatiin. Valikoima koostuu laadukkaista vaatteista, jotka valloittavat piristävillä kuoseilla ja kauniilla väreillä. Myymälässä malleja on enintään muutama kappale, joten parhaimmillaan liikkeestä voi tehdä uniikin löydön! Kokovaihtoehtoja on myös kurvikkaammille leideille. Prizzi on avoinna ma–pe klo 10–18 ja la klo 10–16.

Tervetuloa keväisille pop up -ostoksille Pasaatiin!