Tänään 04.12.
avoinna klo 07–18
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Kevään Trendit Pasaatissa

Kevään 2021 trendit päästä varpaisiin: ysäriä, laventelia, denimiä ja tennareita

Lempeät kevättuulet ovat puhaltaneet joukon inspiroivia trendejä Pasaatiin, olipa kyse sitten hiuksista, vaatteista tai asusteista. Nyt jos koskaan on siis oikea aika piristävälle shoppailu- ja hemmottelupäivälle! 

Tänä keväänä kaikilla on tukka hyvin, sillä viimeisimmistä trendeistä löytyy jokaisen tyyliin jotakin, luvataan KSO Hiuspalvelusta. Hiusmalleissa nähdään lyhyen pixie-tukan paluu sekä suoraa ja lyhyttä polkkaa, A-linjaista leikkausta, mushroom-leikkausta sekä kerroksellista shaggy-tyyliä. Kiharat pitävät edelleen pintansa otsahiuksia ja takatukkaa unohtamatta. 

Hiusten väreissä kuljetaan laidasta laitaan pehmeistä luonnollisista sävyistä ysärin shokkiväreihin. On pehmeitä strawberry-blondeja, aprikoosia, vaaleita ja kirkkaita kupareita, beigeä ja luonnollisen lämmintä vaaleaa sekä mahongin sävyjä ja luonnollista liukuvärjäystä. Money piece -värjäystä, jolla tuodaan hiuksiin vaaleat “reunukset” kontrastina muun hiuksen väriin, nähdään sekä luonnollisissa että värikkäissä sävyissä. Shokkiväreillä värjätessä suosittua on alaosan värjääminen hopean vaaleaksi päältä laskeutuvien hiusten jäädessä erittäin tummiksi. 

Miesten hiusmalleista halutuimpia ovat erilaiset fade-leikkaukset ja päälliosan kiharapermanentit, ja nähdäänpä tänä keväänä myös mullettien eli takatukkien paluu. Erityisesti nuorten suosiossa ovat 90-luvun poikabändien hiusmallit, Hairlekiinista vinkataan.  

Miesten parturipalveluihin erikoistuneesta Rust Barbers & Brews’tä muistutetaan, että paras trendivinkki on itsestään ja hiuksistaan huolta pitäminen. Hyvät tuotteet takaavat hyvän lopputuloksen niin hiusten hoidossa kuin muotoilussakin.  

Kukkakuosia, puhvihihoja ja oversize-paitoja 

Vaatteiden ja asusteiden puolella rentous ja ilmavuus ovat kevään valttikortteja. Nyt on lupa pukeutua denimiin – ja erityisesti vaaleaan tai kivipestyyn denimiin – vaikka päästä varpaisiin. Farkkujen maailmassa sukelletaan 80- ja 90-luvuille ja puetaan jalkaan leveälahkeiset, mahdollisimman korkeavyötäröiset iskä- tai mammafarkut. Ikiklassikko Levi’s 501 -faneille on hyviä uutisia: kyseistä naisten mallia on nyt saatavilla Carlingsilta!   

Ja mitä olisi kevät ilman mekkoja! Mekoissa nähdään erityisesti herkkiä kukkaprinttejä, ilmavia leikkauksia ja puhvihihoja. Tyyliniekat kirmaavat kevätlaitumille naisellisen mekon ja rouheiden maihaereiden tai rentojen tennareiden yhdistelmässä. Muina trendeinä nousevat shaketit eli paitatakit sekä oversize-kauluspaidat. Väreistä ehdoton ykkönen on laventeli, jonka rinnalla nähdään pirteää keltaista, vihreää, beigeä ja raikkaita pastellin sävyjä. Muotitalo Lehdosta, Sokokselta, Vilasta, Vero Modasta ja Cubuksesta löydät varmasti etsimäsi!

 

Miesten muodissa nousevat bomber-takit sekä cargo- ja ruutuhousut. Väreissä puolestaan nähdään pastellin sävyjä, beigeä, khakin vihreää ja oranssinpunaista, kerrotaan Jack&Jonesista.

Mikrolaukkuja ja isoja kehyksiä

Siinä missä laukut pienentävät kokoaan, tuntuvat aurinkolasien kehykset suurenevan. 

Mikrolaukuista haaveilevan kannattaa suunnata Muotitalo Lehtoon, jonne näitä ihastuttavia uutuuksia on saapunut.  

Silmäasemalta vinkataan, että tämän kevään ensimmäiset auringonsäteet on makeinta ottaa vastaan joko kissamaisissa, pilottimallisissa tai suurissa 70-luvun hengen kehyksissä.