Tänään 04.12.
avoinna klo 07–18
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Kesän rantatrendit Pasaatista

Kurkkaa kauppojen vinkit kesän 2021 rantatrendeistä ja suuntaa Pasaatin kautta rannalle! 

Liplattavat aallot, lempeä kesätuuli ja rantahiekka varpaiden alla – kesä on vihdoin täällä! Rannalle kannattaa varata sellaiset kamppeet, joilla matkaa voi jatkaa helposti kaupungille rantapäivän jälkeen. Herkullisen kirkkaat värit, monikäyttöisyys ja luonnonmateriaalit näkyvät tämän kesän trendeissä. 

Sekä naisten että miesten uima-asuissa trendaavat kirkkaat karkkivärit ja erilaiset kesäiset kuosit, kuten raidat, kukat ja iki-ihanat havaiji-kuosit, vinkataan Sokoksesta, Dressmanista ja Jack & Jonesista. Naisten uima-asuissa nähdään syvään uurrettuja päänteitä ja yksiolkaimisia yläosia yhdistettynä shortseihin ja hamemaisiin alaosiin. Uikkareiden päälle voi pukea pellavaisen kaftaanin tai paitamekon. 

Vilan Vijulisa midi dress -mekosta saa kätevästi alusmekon pois, jolloin se muuntautuu käytettäväksi bikinien päällä.

Lindexin uima-asuissa on paljon pastellivärejä ja sekä lapsille että aikuisille samaa leopardikuosia olevat hauskat uima-asut! 

Asujen monikäyttöisyyttä korostetaan myös Cubuksessa, josta löytyy niin alus-, treeni-, kuin uima-asuksi sopiva bikinimalli. Lisäksi valikoimassa on bikineihin sopivia hiusdonitseja, joilla kruunata rantatyyli! 

Olkihattuja ja suuria kehyksiä

Asusteissa suositaan kalastajanhattuja sekä oljesta ja muista luonnonmateriaaleista valmistettuja laukkuja, lierihattuja ja aurinkolippoja, niin rantamuodissa kuin kaupunkikäytössäkin. Sokokselta löydät sopivan hatun joka lähtöön! 

Rantakamppeet saat pakattua kätevästi Marimekon kierrätetystä polyesterista valmistettuun smartbag-kassiin, jota on saatavilla useassa eri kuosissa ja värissä. Unikko- ja Päärynä-kuosiset puuvillahuivit suojaavat hiuksia liialta auringon paahteelta. 

Vilan valikoimasta rantaretkelle sopiva laukku on raikkaan valkoinen Pcelfa bucket bag. Johanna d’Artista puolestaan löydät ihanat Mifukon käsin tehdyt korikassit herkullisissa väreissä.

Aurinkolaseissakaan ei värejä säästellä, ei kehyksissä eikä linsseissä. Lasit ovat suuria ja kehykset paksuja ja myös puukehyksiä löytyy. Specsaversissa kesän kehysmallistossa näkyy vaaleita kehyksiä niin silmä- kuin aurinkolaseissa. Aurinkolaseissa on valittavana kolmea eri linssin sävyä myös polarisoituna.  

Viimeistelty rantalook syntyy kirkkailla koruilla ja rantasandaaleilla tai kiiltävillä pistokkailla. Rantasandaaleissa näkyvät myös brändien logot ja nimet edelleen vahvasti.