Tänään 03.08.
avoinna klo 07–21
KAUPPAKATU 10
48100 KOTKA

Kesällä ehtii nauttia

Heinäkuu on puolivälissä ja kesää on taitettu jo hyvän matkaa – mutta sitä on myös vielä jäljellä! Lämpimät illat kutsuvat nauttimaan luonnosta, yhdessäolosta ja rentouttavasta tekemisestä. Tätä varten ei tarvitse aina matkustaa kauas.

Lomamatkan voi löytää yllättävän läheltä. Vietä kesäinen päivä puistossa, nauti rauhoittavista luontopoluista tai viihdy vesipetona uimarannalla – kaikki tämä on tarjolla kotikaupungissamme! Lähde kiertämään kaupungin nähtävyyksiä kiireettömästi, istahda välillä alas tunnelmalliseen kahvilaan, käy shoppailemassa ja nauti valmiista pöydästä ravintolassa. Kotikaupunkilomalla pääset myös nukkumaan mukavasti omaan sänkyysi, johon voi ostaa loman kunniaksi vaikkapa uudet, kesäiset petivaatteet!

Mitäpä jos kokeilisit tänä vuonna myös uusia herkkuja grilliruokien kaverina? Vehreää lisuketta saat villivihanneksista, joiden keräämiseen voi yhdistää patikointiretken. Käytä ketunleipää salaatissa tai mausta ruokia nokkosella tai kuusenkerkällä – kokeile rohkeasti! Muistathan kuitenkin noudattaa keräämisessä jokamiehenoikeuksia ja kysyä tarvittaessa luvan maanomistajalta. Kerää aina vain sellaisia kasveja, jotka varmasti tunnistat ja jotka ovat puhtaita.

Mikäli olet heinäkuussa töiden parissa tai haluat muuten vain helpottaa päivääsi, nappaa lounas mukaan ja nauti se ulkona. Pasaatin ravintolat ja kahvilat tarjoavat kaikenlaisia herkkuhetkiä take away -muodossa – teki mielesi sitten raikasta salaattia tai vaikkapa eksoottista sushia. Puistossa, rannalla tai omalla pihalla lounastaessa nautit samalla aimo annoksen raikasta ulkoilmaa. Ulkoilma katkaisee arjessa ahertajan puurtamisen ja virkistää, jolloin reipas tahti pysyy yllä koko loppupäivän.

Kauppakeskus Pasaati palvelee läpi koko kesän. Olemme avoinna arkisin klo 7–21, lauantaisin klo 7–18 ja sunnuntaisin klo 12–18. Liikkeidemme aukioloajat voit tarkistaa kotisivuiltamme osoitteesta www.pasaati.fi/liikkeet-ja-palvelut/.