Tänään 26.09.
avoinna klo 12–18
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Kesäjuomat Pasaatissa

Kuuman kesäpäivän viilentäjät

Janoatko jääkahveja vai suositko smoothieita? Viilennä kesäpäivääsi Pasaatin liikkeiden herkullisilla juomauutuuksilla. 

Shoppailupäivää viilentää mukavasti mukaan otettava kylmä juoma ja ostoskierroksen jälkeen on ihana hengähtää hetkeksi terassille. Pasaatin liikkeissä ja ravintoloissa on tänä kesänä tarjolla herkullisia juomauutuuksia sekä aikuisten että lasten makuun. 

Jungle Juice Barin viilein kesäuutuus on Summer is Crazy -smoothie, jossa yhdistyvät raikkaat raaka-aineet mansikka, kiivi, banaani ja omena.

Espresso Housessa sammutetaan jano upouusilla Frozen Lemonades -kategorian jäähileisillä kesäjuomilla. Virkistävät makuvaihtoehdot ovat Ginger & Mint, Pink Grapefruit & Ginger sekä Blueberry. Kaikki maut ovat vegaanisia. 

Hesburgerista löydät aidoista marjoista ja hedelmistä tehdyt smoothiet ja fruitiet, jotka sopivat myös välipalaksi perheen pienimmille. Makuina ovat mansikka-banaani, mustikka-banaani sekä mango-päärynä. 

Oluen ystävien kannattaa piipahtaa Pasaatin Pienpanimomyymälässä tai jäätelöbaarissa hakemassa Kotka Steam Breweryn kesäistä uutuutta Skipper’s Gingeriä. Kyseessä on vaaleankeltainen inkiväärillä maustettu virkistävä ja pirteän raikas pintahiivaolut. Tämä uniikki olut on parhaimmillaan jääkylmänä ja mikä parasta, sen valmistuksessa on käytetty uusiutuvaa energiaa. 

Kesän klassikon Aperol Spritzin makuun pääset Public Cornerissa. Tässä ihanan raikkaassa kesäjuomassa yhdistyvät Aperol, kuohuviini ja raikas appelsiini.