Tänään 03.06.
avoinna klo 07–18
Pin icon KESKUSKATU 10
48100 KOTKA
Pin icon

Etätyöpiste

Oma rauha keskellä kauppakeskusta? Kyllä!

Kauppakeskus Pasaati tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden etätyöskentelyyn tai muuhun omaa rauhaa vaativaan toimintaan toisessa kerroksessa sijaitsevassa Smartblock-työtilassa. Yhdistelmä on mahtava. Olet keskellä kaikkia palveluita, mutta kuitenkin täydellisessä rauhassa. 

Laadukkaat puitteet varmistaa parhaan lopputuloksen.

Smartblock-minineukkari tarjoaa väljät tilat jopa neljälle hengelle. Ja suuremman yleisön kutsut sisään videoneuvottelun kautta, jonka mahdollistaa huippulaatua oleva AV-tekniikka. Säädettävä valaistus, rauhoittava äänieristys sekä tehokas ilmanvaihto luo parhaat mahdolliset puitteet onnistuneelle työnteolle.

Helppo ja vaivaton varata.

Smartblock-minineukkarin varaat helposti etukäteen sähköisen varausjärjestelmän kautta. Maksat tilavuokran (5eur/h) varauksen yhteydessä ja saat henkilökohtaisen koodin, jolla pääset neukkariin sisään. Koodi on voimassa koko varauksesi ajan, joten voit helposti mennä lounaalle tai kahville varauksen aikana.

Kun tarvitset tilan keskittymistä vaativaan tekemiseen, palaveriin, myyntitilanteeseen tai videoneuvotteluun, tervetuloa Pasaatiin!